4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > imi tremura masina si volanul ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Imi tremura masina si volanul cand franez?

Dc imi tremura masina si volanul in timpul franarii.multi mecanici mi-am spus ca e din cauza discurilor.sunt schimbate de 4 ori plus placutele.primele 2 au fost puse in ro la servisuri,una in germania la reprezentanta iar ultima acasa cu un prieten mecanic foarte bun.mentionez ca acum am TRW discuri+placute.nu am rezolvat problema.am bagato si pe tester si nu a aparut ninic.ce credeti ca ar trebui sa fac ce e de schimbat sau pus?aspept raspunsuri cat si indrumari.multumesc
A intrebat Dugan (160 puncte) acum 8 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns mihai70 (1,970 puncte) acum 8 ani Cred .ca sau strambat discurile de frana. Am patit si eu asta cu discuri originale de la reprezentanta.trebuie sa-ti masori discurile
+1 vot
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Daca prietenul tau are elevator la service,ridica masina,stai inauntru iar mecanicul dedesubt.Porneste si calca frana incet ca sa poata defini mecanicul unde si cum agata frana.Da,este simptom de disc stramb dar mai pot fi si alte cauze.O janta stramba,un etrier deplasat..etc.Pe tester nu vezi astea,trebuie mecanica old school.
+3 voturi
A raspuns El3ctr0n (1,310 puncte) acum 8 ani salut incearca sa dai jos discurile si sa cureti fuzeta acolo unde se intalneste cu discul. poti folosi o perie rotativa sau o simpla perie de sarma! dupa aplica sprai cu cupru e special petru asta! acolo intra umezeala si se poate produce rugina... care nu da voie discului sa se aseze perfect cu fuzeta! ... o idee buna ar fi sa cureti foarte bine si locul unde se intalneste janta cu discul! spor la munca!

Comentarii:

A comentat Dugan (160 puncte) acum 8 ani Multumesc pentru sfat o sa fac treaba asta.mersi o zi buna
0 voturi
A raspuns Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 8 ani Poate sa fie si fuzeta dusa si discul sa nu se aseze bine pe fuzeta.
0 voturi
A raspuns VYOBOSS acum 1 luna Dc imi tremura masina si volanul in timpul franarii.multi mecanici mi-am spus ca e din cauza discurilor.sunt schimbate merg 2000-3000 de km,si apar acele trepidatii iar,cand le pun noi nu face dupa 2-3 luni apare iar,va rog un sfat un ajutor ca nu stiu ce sa fac,Multumesc!