4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > sal, din ce pot sa fac bucsile...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Sal, din ce pot sa fac bucsile de pe fata la un atv de 110cc quad ?

Am un atv de 110cc quad motor in 4 t si am probleme cu bucsile de pe fata cele de la   bascula si fuzeta , am cumparat bucsi originale si sunt proaste rau intr-o luna se fac praf . Si vreau sa ii fac eu bucsi mai rezistente dar nu stiu din ce sa le fac ? Astept pareri. Va rog mult ajutati-ma  nush ce sa ii mai fac .
A intrebat adiiii (4,400 puncte) acum 11 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Daca nu esti multumit de cele originale,fie nu erau originale fie il folosesti in mod off-road.
Incearca bucsile teflonate sau cauta un catalog cu piese aftermarket,nu poti sa faci tu bucse acasa din guma si sa mai fie si rezistente.
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 11 ani Teflonul este baza...trebuie doar sa cumperi de la vreun magazin de specialitate sau unde gasesti,si sa mergi la un strungar meserias...
–1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani sau incearca sa te duci la o sectie de reparatii autobuze camioane si alte masinarii de la tine din zona .imposibil sa nu aiba turnatorie pt bucsi din cauciuc si garantat sunt mai rezistente decat cele din comert .
0 voturi
A raspuns remi50 (280 puncte) acum 10 ani mai exista si poliamida ,care este mai buna ca teflonul , se pot face usor la un strungar ,si le vei baga in locul cauciucului ,deci pastrezi partile metalice de la bucsa in sine (practic faci bucsa din poliamida ,iar pe exteriorul ei bagi teava exterioara de fier de la busca ,iar in interior bagi teava prin care intra surubul de strangere a bucsei la gata) ,ai grija sa urmaresti ca poliamida sa fie bagata fix, sa nu balangane ceva,( sa fie cum intra un rulment pe un ax)