Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Unde trebuie?

Salut!am un citroen xsara 2.0 hdi din 2002,si a inceput sa se auda un scartait incontinu la orice denivelare...chiar si cand ma asez in masina si cand ies cand ma ridic,putin daca se balanseaza se aude,deocamdata nu am bani sa schimb nimic doar daca ar fi ceva urgent,mi-a mai zis cineva sa dau cu un ulei pe la punte pe acolo si ca nu se mai aude,am dat degeaba pentru ca nu stiu unde sa dau am dat pe la suspensii am uns-o toata:))...stie cineva exact cam in c loc ar trebui sa dau?sau ce ar trebui sa schimb ? bafta
A intrebat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns fane58 (2,980 puncte) acum 11 ani pivoti , capete de bara, da-le ci o siringa niste ulei si nu se va mai auzi o perioada , au ramas fara vaselina

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @fane.58:Ce treaba au pivotii la coborat si urcat in masina?
–1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Vezi ca in capatul superior al amortizoarelor ai un fel de capac de plastic care se consuma in timp sau e slabit din prinderi si de aia scartaie.
Gresatul e doar ceva temporar.
Urca masina pe elevator,misca cate o roata in toate directiile si vezi de unde scartaie,apoi vezi elemente ale suspensiei sa nu se atinga intre ele.
P.s.Am intalnit o problema ca asta la vectra c,acolo e clasic scartaitul,omul schimbase cam tot ce se poate schimba de la suspensii,era de fapt busca din capat de la amortizor.
–1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani scartaitul este de la puntea spate ai putea sa injectezi ulei pe la simeringuri dar inutil nu te ajuta la nimic pana nu schimbi rulmenti ...care necesita o revizie cat mai urgenta .deci mergi fuguta la service sa nu strici si "fusurile" de la punte .bafta

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani unde este greseala ??
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Scartait de la rulmenti? Rulmentii uruie si fac foarte urat cand sunt dusi!
La el este clar flansa amortizorului!
A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani scuzama dar ma refeream la rulmentii de la punte nu de la roti ...el nu are flansa la amortizoarele pe spate .