4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > Ce anume s-a intamplat?!?!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce anume s-a intamplat?!?!

Buna. Am un mercedes w124 200d. Seara trecuta cand mergeam spre casa dintr-o data la apasarea ambreajului sa auzit o pocnitura puternica si pedala a ramas la podea. Pot baga masina in orice viteza, dar nu pot pleca de pe loc. Un domn care trecea pe strada mia spus ca a puscat discul de ambreaj si sper ca nu are dreptate. Stie cineva ce sar fi putut intampla?!!!?!
A intrebat Andreea30 (13,070 puncte) acum 11 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+8 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani A puscat capu' lui! :))) S-a rupt cablul de ambreaj 100%! Unul nou te costa pana in 50 de lei. Cu montajul e mai greu. Fie duci masina remorcata la un service, fie chemi un mecanic sa ti-l monteze. Cel mai probabil ai piedut si arcul de ambreaj, care nu cred sa fie nici ala o avere.

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns zeolit (420 puncte) acum 11 ani Nu s-a "puscat" niciun disc. Pur si simplu s-a rupt cablul de ambreiaj. Baga intr-antaia pe loc, dupa care porneste masina in viteza; daca ai baterie buna si electromotor , o sa plece de pe loc, si te tarasti asa pana la un service . Cu putin antrenament o sa poti schimba si fara ambreiaj, dar nu recomand, risti sa distrugi cutia.

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Cu cablul rupt, stai pe loc cu motorul pornit in orice viteza, la orice turatie.
A comentat zeolit (420 puncte) acum 11 ani Da, daca cutia este la punctul mort. In rest , gandeste . Eu unul vorbesc din experienta : am venit cu cablul de ambreiaj rupt de la Urziceni la Braila ( era 2 noaptea, si n-aveam de ales). Schimbatul in sus a fost destul de usor...in schimb in jos era un cosmar. Deci stiu EXACT ce vorbesc.
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Da, scuze, ai dreptate, mi-am amintit intr-o noapte cand am avut probleme cu transmisia ce simptome avea masina, dar atunci n-am avut treaba cu cablul. Vad ca esti nou, bafta pe forum si pe sectiune!
0 voturi
A raspuns diabolik_ionutz (790 puncte) acum 11 ani acelasi lucru l am patit si eu,si la mine a fost discul de ambreiaj care s a rupt,din cate stiu eu acel model de mercedes nu are cablu de ambreiaj,este hidraulic,acum daca gresesc scuze dar eu am fost fericitul proprietar al unui mercedes 190e.discul a fost uzat si cu o zi inainte incepuse sa muste din fiecare viteza,caraia fff putin la intrarea in viteze inferioare mai mult.spor la treaba