4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > De ce nu intra an viteza ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu intra an viteza ?

Salut am un audi a4 motor de 1,6 din 2000. Problema este urmatoarea , are cutie automata DSP , cu o zi an urma a anceput sa aiba o pauza la plecare cam 5 secunde dar cand pleca smuncea ( ca si cum si - ar fi amintit ca trebuie sa plece si o ia deodata ) , antimpul mersului cand schimba se simtea cand schimba ( anainte nu simte-ai mai nimic ) , la semafor calcand frana avea o fluctuatie ca si cu m ar muri motorul ,la plecare la fel smuncea . Am ajuns acasa am oprit motorul , lasat cam o ora cu borna jos iar cand am puso si am bagato an viteza na mai plecat de pe loc nici an D 3 2 1 nimic , te lasa sa schimbi se tureaza la apasarea acceleratiei dar nimic . Aveti careva vreo ideie cam ce ar fi . Scuze nu m-am uitat la codul de pe cutie sa va zic exact cutia . Multumesc
A intrebat Dav31 (680 puncte) acum 9 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani frate..... Nu te supara dar tu ai trecut prin scoala asa cum trece autobusul prin statie? ceva nu pare "an" regula cu gramatica ta. Vai de ea limba romana.... si de ea masina....

Comentarii:

A comentat Dav31 (680 puncte) acum 9 ani

editat de Dav31 acum 9 ani

Auzi frate cand scriu cu cratima , punct ,virgula etc  va plange-ti ca uite-l si pe asta cultul .  Cand scrii cum ati vine la mana iar nu e bine .  Facet-ii va rog frumos  cu voice meseg poate asa NU se m-ai plange nimeni .  Si fratioare am scris in graba la munca ca si acum . Scuzele mele domn profesor si promit sa folosesc  cratima si punctuatie . Mai face omu si greseli la graba , mai ales cand scrii pe telefon nu pe PC . Multam pt raspuns .
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani ti-am scris mesajul cu un scop bine definit. ...nu de alta dar unii din noi stam de multe ori si ne straduim sa scriem cat mai corect pentru ca restul sa inteleaga. NIMENI nu a fost criticat inca pentru folosirea corecta a semnelor de punctiatie si a gramaticii. Deci inca o data... Te rog sa nu te superi. Nu e cazul sa fii ironic. Greselile se corecteaza de aceea ti-am atras atentia
A comentat Dav31 (680 puncte) acum 9 ani

editat de Dav31 acum 9 ani

Nu-i nici o problema sincer , nu aici nu sunt cazuri dar pe audi forum sunt . De asta am raspuns asa . Multii an-tradevar nu da-m atentie cum scriem , doar zice ce al doare si asteapta un raspuns ca , ajutor si nu o critica . E bine ca mai sunt ca si tine, dand cate un ghiont in spate .  Dar o ideie la ce am an-trebat  tot n-ai zis .  Sanatate. A si cu masina te-asigur ca sunt an-tretinute , cutia cade si la model nou , la a mea ce sa-i mai cer ,si ca ideie e condusa de sotie , eu o ard cu o mazda 6 sport 2003 .
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Ambreiaj hidrotransformator(daca este),pompa ulei(cea de langa hidrotransformator),ansamblu hidrotransformator.Nu iti recomand sa desfaci o jucarie de genul.
In general(un update cu tipul transmisiei ar fi ideal pentru ajutor la subiect),se schimba ulei filtru,demonteaza unitate mecatronic,verifica valvele de ulei pe banc cu aer comprimat,curatarea unitatii mecatronic,verificare presiune ulei.
In ordine:ulei,filtru,presiune ulei,conexiuni electrice,unitate mecatronic,demontat cutia.

Comentarii:

A comentat Dav31 (680 puncte) acum 9 ani Salut stefan , multumesc pentr-u raspuns .  Am s-o duc la un mecanic , dar am vrut sa-am o ideie cam ce pote fi. Eu nu fiind an tara e bine sa ai totusi o ideie cam care este problema . Mecanici de pe aici nu prea se  baga la cutii , it-i spun doar ca trebuie alta noua si cu ast a basta . Prea multa munca pentr-u ei : da jos desfa cutia  verificare , eeeehe schimb si gata .  Am sa scriu care a fost. Baiu cu  ea .
A comentat Dav31 (680 puncte) acum 9 ani Salut stefan . Nu-a fost mare problema , schimbat ulei , filtru si curatat , mecanicu-l a zis ca , a curatat si aspirat uleiul vechi cu un aspirator si a folosit si o solutie ca s-a spele . Deci nu a dat cutia jos doar  a pu-so pe rampa ( lift ) desfacut capacul si a lucrat . Partea electrica nu sunt probleme de-ocamdata . Cutia lucreaza bine . Numai bine , sanatate.
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Data fiind vechimea , schimbi cutia sau o convertesti pe manuala .
Oricum o iei, prea scumpa reparatia la cat valoreaza efectiv masina .

Comentarii:

A comentat Dav31 (680 puncte) acum 9 ani Aici ai dreptate dar pentru-o convertire , pedalier ,suportii cutia ,cabluri etc . Eu zic tot pe acelas sistem e mai simplu dat jos pusa alta si asta e. Multumesc pentr-u raspuns  scurt si la obiect.