4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transplant de motor pe un audi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Transplant de motor pe un audi a4 b5 ....dificultati

Am un audi a4 b5 din 95 cu motor 1.6 benzina 100cp si de cv vreme ma tot bate gandul sa ii schimb motorul cu un diesel de 1.9 TDI tot de a4 b5  care sa cuprinda partea electrica ECU, cutia de viteze + planetare, suporti motor si cutie...montarea o fac personal .. Ce dificultati credeti ca as putea intampina excluzand pe cele de la RAR ?
A intrebat daviangiurca (13,880 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani dificultatile ce apar pe parcursul montajulu pot fi cu nemiluita.. inca ceva ce trebuie schimbat ar fi turometrul pt ca la diesel are mai putine turatii. este enorm de munca pt un transplanta asa mare.o sa ai bataie de cap cu fiecare mufa in parte fiecare cablu...... nu se merita osteneala  mai bine o vinzi si iei una deja diesel . in plus de asta nu o vei putea omologa . ARUNCATI CU MINUSURI DACA GRESEC .. :))
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani la comentariu nu pot da minus...   dar ti-as da plus, sincer...  sunt de aceeasi parere cu tine. Legea nu mai permite omologarea unui motor diesel in locul celui pe benzina si invers.

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ivanovidiu (140 puncte) acum 12 ani Daca ai toate piesele de la diesel inclusiv electronica si electrice nu vei avea batai de cap......mari. Dar daa faci sindur treaba trebe sa ai ceva cunostinde din domeniul mecanicii. Iar pentru electrica iti trebuie totusi un electrician auto bun,fara discutii.  Cu rarul nu ma intereseaza.  Bafta.
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Cu mecanica nu e mare scofala(cu conditia sa ai cat de cat habar)...la electonica ar fi de mare folos un electrician, un program de diagnoza cu care sa adaptezi noul bord(mare grija de care cumperi, pt. ca nu toate pot fi adaptate)+ schema electrica a masinii iarasi ar fi de mare folos.
Eu am facut mai demult treaba asta pe un golf2 totul a fost plug&play si mecanic si electric(a fost usor cu partea electronica, pt ca am avut doar cateva fire de pus in plus).
0 voturi
A raspuns daviangiurca (13,880 puncte) acum 12 ani dispun de un garaj bine echipat + dignosticare vag ...experienta in mecanica suficienta sa ma apuc sa fac acest lucru ...pe parte electrica ma descurc nu imi fac probleme .... voi cauta motorul si cutia si ma voi apuca de treaba

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Pt. adaptare iti trebie vag commander, cu vag com nu se poate din cate am citit.