4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > Opel vectra din 98, tremura fo...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Opel vectra din 98, tremura foarte tare cand o las la relantiu si imi scad turatiile la 0. Problemele?

Buna ziua,

Detin un Opel Vectra din 98, 1.6 si de curand i-am schimbat motorul, ambreajul, uleiul cu filtrele si masina este pe gaz. Tremura foarte tare cand o las la relantiu si imi scad turatiile la 0, dupa ce am scos-o pe liber. Mi se aprind toate becurile din bord si se blocheaza volanul. Daca nu opresc si repornesc motorul nu isi revine. Tin sa mentionez ca se intampla acest lucru cand este incalzita si la maxim 10 km de mers cu ea, iar trepidatiile, in special cand masina este rece. Mi s-a spus de la service ca ar trebuii bujiile schimbate si ca o anumita curea este intinsa prea mult. Nu stiu ce sa zic ca deja am dus-o de vreo 3 ori si nu ii da de cap.

Care ar fi oare problemele? Multumesc mult.
A intrebat LuminitaG (120 puncte) acum 8 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns marcel12 (200 puncte) acum 8 ani salut trebuie vazut daca face si pe benzina asa daca face tot asa si pe benzina e din relantiu sau din aprindere daca merge pe benzina si nu face figuri e dela gaz e prea inchis gazu

Comentarii:

A comentat LuminitaG (120 puncte) acum 8 ani Problemele sunt aceleasi atat pe gaz cat si pe benzina. Pe benzina nu tremura asa tare iar butelia de la gaz mi s-a spus ca ar avea aer si trebuie sa scot presiunea. De asemenea, acul care indica turatiile are o miscare usoara, cand e pe liber.