4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > sunt tot burdujanu am uitat sa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Sunt tot burdujanu am uitat sa mai intreb ceva??

am avut o bobina de inductie arsa am schimbato si mia cancelat lampa din bord aprinsa si dupa 60 km sa aprins din nou tot cu problema vibratiei cu motorul rece eam facut un testar si mia gasit senzorul de noxe posibil sa fie sonda lambda ??nu pot sa ami dau seama numai la bmw poat sa ai dau de kap masina are motor de 1800 85 kw benzina si e m1 si cand o fortez ami face timp de 1 secunda ca un scurt  ami scad toate indicatoarele din bord turatie chilometraj timp de 1 secunda daca aveti idie va rog sa ma ajutati va multumesc !!
A intrebat burdujanu (200 puncte) acum 11 ani in categoria Zgomote & Vibratii

editat de asandulescu acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Oare exista romani care sa scrie asa ??? Mama mama unde sa ajuns...
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Ce-i drept, noi in ungureste n-am stii sa scriem ca sa fim cat decat intelesi, deci tipul e ok in cartea mea. Cat timp mesajul se deduce, e bine.:))

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani du-te la reprezentanta sau la un electronist priceput. ai probleme cu managementul motorului. Daca un senzor e dus, se dau peste cap alti senzori si tot asa. Daca nu dai de capul problemei o sa tot schimbi senzori. Stima

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Poti da exemplu ce care senzori stricati ii strica sau afecteaza valorile si de la altii?
Eu nu am auzit pana acum.
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani da. senzorul de debit al aerului aspirat. Daca nu se inregistreaza corect masa de aer care este aspirata atunci regulatorul de relanti nu va putea sa regleze corect relanti-ul, acesta incercand sa corecteze masa de aer. Sau daca senzorul de la axul cu came este defect, ECU nu va putea sa citeasca exact timpul supapelor. Sau inca un exemplu este senzorul de la clapeta de acceleratie.
0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani verifica masa intre motor si caroserie!! undeva in partea dreapta a masini sub tampon desfa firu curata-l bine , pune la loc si strangel bine!!