4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Cat ar costa RAR.ul pentru un ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Cat ar costa RAR.ul pentru un Corsa B?Acte necesare?

Am cumparat un Opel corsa B, acte germania si trebuie inmatriculat.

Ce acte am nevoie la rar(traduse, legalizate), si cam cat m.ar costa?Toate masinine fabricate in EU au nr de  omologare european?Sau cum imi dau seama daca are sau nu?

A intrebat zcf191 (220 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani Legalizezi toate actele masinii.de exemplu carte,talon,asigurare,si ce acte mai ai tu la masina.Traducerile si Legalizarile costa putin cam mult dar nu exagerat.De exemplu la noi in Romania pentru a traduce o diploma sau un document,poate ajunge undeva la 100 de Ron.Adica 1 milion de lei vechi.Legalizarea este si ea in jur de 600 de mii lei vechi,bucata de document,,,,,,,,,,,deci fa si tu o socoteala,la cate acte ai,,,,si vezi
Masinile fabricate in Eu,pur si simplu cred ca au un numar de identificare,nu ma pronunt mai departe,adica numar de omologare european.
O sa caut si o sa mai revin cu ceva informatii

Comentarii:

A comentat zcf191 (220 puncte) acum 11 ani Am factura  de germania care e tradusa si legalizata, contract v-c cu cel de la care am luat.o, brief mare si brief mic. Masina are acum nr rosi.
0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani in cazul in care nu ai acest nr de omologare european,vei mai platii o taxa in plus la RAR.in principiu nu este o problema.se rezolva la noi la RAR.Tu deja ai cumparat masina,si poti verifica daca ai numarul ala.el se afla acolo unde este numarul sasiului.sub acest numar se mai afla inca un nr,care se pare ca este format di 13 caractere,cifre si litere.
0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani masinile sub 1996 cica nu au acest numar.dar problema se rezolva la noi in Romania,la RAR,contra cost.asa cum am mai zis,nu este o problema
0 voturi
A raspuns zcf191 (220 puncte) acum 11 ani Cam cat costa daca are codul de omologare european si cat daca n.are? Masina e din 98,dar sper sa aiba.
0 voturi
A raspuns golentanu.giani (140 puncte) acum 10 ani Acte traduse ,legalizate si facut RAR-ul.
Eu  am un opel corsa B 1.4 si nu a fost omologata in EU si am ai dat ceva in plus la rar. ma costat toata afacerea 820 lei...succes