4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Elibereare unui nou certificat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Elibereare unui nou certificat ?

Buna ziua ! Ma poate lamuri cineva ?

Mi s-a retinut o parte din certificat de catre cei de la rutiere pe motiv ,,anvelope uzate,, (vezi doamne ca sunt uzate noaptea cu lanterna si cu camera foto ) mi s-a spus ca trebuie sa ma duc la RAR insa nu stiu unde trebuie sa ma duc prima oara si cam cat ma costa toata treaba asta ? Cei de la RAR o sa-mi verifice doar anvelopele sau si restul masini ?  Multumesc !

Mi s-a retinut doar prima si a doua file din certificat a 3-a mi-a ramas !

A intrebat denyel (260 puncte) acum 10 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman

editat de denyel acum 10 ani

Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani ai nevoie de inspectie ITP,ti-a fost oprit pt ca nu mai aveai loc pe el pt urmatoarea inspectie.
ai noroc,daca-l lua cu totul trebuia sa treci inspectia la ei.
mergi prima data la un service care face ITP cu restul de talon,
explici problema,platesti 50 ron si poti merge cu masina 30 zile pina REMEDIEZI PROBLEMELE si o sa fie corespunzatoare.
ceea ce am mentionat este valabil doar daca ti-a fost luata doar anexa 3,cea cu stampilele ITP.

Comentarii:

A comentat denyel (260 puncte) acum 10 ani mi s-a retinut doar prima si a doua file ...a 3-a mi-a ramas !
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Fara talon nu se uita nimeni de la ITP la tine.E de competenta exclusiva a RAR.
0 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani ai avut jante sau cauciucuri neomologate,poate si mai multe chestii.rezolva beleaua ,nu are rost sa mergi inainte,t-e blocheaza pe linie.
ce a scris pe procesul verbal?

Comentarii:

A comentat denyel (260 puncte) acum 10 ani simplu fapt anvelope (cauciucuri) uzate peste limita :(
A comentat ariel (11,300 puncte) acum 10 ani schiba-ti cauciucurile(poti pune direct de iarna) si mergi la RAR in VOLUNTARI daca esti din bucuresti,oricum ciudata treaba.inainte verifica daca cauciucurile si jantele sint trecute in carte,daca ai dimensiunile exacte.
A comentat denyel (260 puncte) acum 10 ani tocmai mi le-am schimbat , de asta am postat pe forum ca sa aflu daca se mai fac si alte verificari care sunt taxele si ce drumuri trebuie sa mai fac ....multumesc oricum !
0 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani mai bine fa-ti toate verificarile,in special frine,directie si lumini(macar sa te sti TU In regula).
la RAR pt omologare GPL m-a gasit in neregula cu tulumba de la servo(gpl NOU,montat in service autorizat cu revizie facuta la ei).
MAI BINE SA EVITI UN DRUM AIUREA.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Anvelopa sa fie conforma cu dimensiunea trecuta in CIV si cu profil de minim 3mm.
Se merge la RAR unde se inmaneaza o fisa tehnica , cu care se merge la politie si se ridica talonul.
Atat.

ps. bineinteles ca nu trebuie sa cada tablele de pe masina cand se merge la RAR.

Comentarii:

A comentat denyel (260 puncte) acum 10 ani multumesc pentru raspuns ! stii cumva care sunt costurile ? la politie  40 lei si se plateste la CEC daca nu ma insel dar la RAR ?
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani am patit si eu ceva de genul asta.mi sa luat talonul pt becuri pe pozitie de culoare rosie(eram si eu mic :)) ) lafel,doar prima si a 2.a pagina(din spusele politistului,in caz ca ma opreste cineva pe drum sa vada ca am itp valabil).pt recuperare mergi la rar cu masina,se plateste 90 lei parca(nu mai tin minte exact),ei iti verifica seria caroseriei,si se uita doat daca ai remediat problema respectiva,la mina mi.au luat seria si s.au uitat la pozitii,atat.dupa care iti el;ibereaza o hartie cu care mergi la politie pt a ridica cele 2 parti ale talonului(din pacate ramai cu el rupt)
A comentat denyel (260 puncte) acum 10 ani cam aceiasi chestie ....ms mult dany pt raspuns
0 voturi
A raspuns denyel (260 puncte) acum 10 ani Am rezolvat treaba cu chiu cu vai ! Am fost la RAR (nu mi-a trebuit programare) am achitat o taxa de 95 lei (taxa reprezentant ,,uitatul la anvelope +6 lei timbru din ala cu holograma) bineinteles se putea sa fie cate o idioata la caserie care habar nu are ce-i cu ea ...
platit chitanta , lipit timbru pe dovada apoi la politia rutiera si mi-am recuperat jumatea ce certificat rupta !