4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > pot inmatricula masina din fra...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pot inmatricula masina din franta cu urmatoarele acte?

Am cumparat un w.pasat an 99 cu numere din franta dar masina e pe numele x.x i-a facut procura lui y(persoana de la care am cumparat masina)cum,ca poate sa vanda masina.asa ca eu am cantract de vanzare cumparare pe numele meu dar ca vanzator apare y,si actele masini adica talonul apare cu numele x.pe acel talon de franta apare si acel "barat"(ca sa pot sa inmatriculez masina).am facut o prostie?pot sa o inmatriculez?ce trebuie sa fac?va multumesc anticipat.
A intrebat katy.negrutz (170 puncte) acum 9 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Fa un contract de v-c de pe net, cu numele TITULARULUI care e scris pe carte/talon ( grija sa nu fie cartea barata ), dai o semnatura in locul lui si la revedere, la inma. auto ii intereseaza doar daca ii data pierduta sau nu. Eu asa am inma. 2 masini de anglia.
.... Am cumparat-o de la y, iar pe carte/talon era x, am facut contract intre mine si x.
!!!!

Comentarii:

A comentat katy.negrutz (170 puncte) acum 9 ani Multumesc..m-am linistit dar trebuie sa vad daca am cartea barata.daca este barata se mai poate face ceva?
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Inseamna ca e scoasa din circultie si e mai greu............. :(
A comentat katy.negrutz (170 puncte) acum 9 ani Am inteles...mersi oricum.cand o sa vina sotul acasa cu masina o sa ma uit.daca e barata o sa anunt.sper ca aceste cuvinte "e mai greu" nu inseamna imposibil
A comentat katy.negrutz (170 puncte) acum 9 ani M-am uitat pe talon si are o stampila pusa de firma care a adus-o in tara si deasupra stampilei se vede vag o linie albastra cu o data.asta inseamna barata?
A comentat mannyx (7,640 puncte) acum 7 ani Salut, la un caz asemanator, daca a scos nr. Rosii la masina trebuie sa aibe cartea barata sau ne?

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 7 ani Vreau sa cumpar si eu o masina de la y care are contract de pe net fara stampila intre el si x( tot roman) masina mai are un singur nr. de franta. Pe ea un rand de nr. Rosii de Ro+ o chitanta de la nr. Rosii ( inca nu am vazut dovada de circulatie)
Pe actul de franta unde tre sa ma uit? Ca sa o pot inmatricula nu trebuie sa fie radiata din FR? Astept raspuns daca ati rezolvat..
Multumesc!