4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > acte bulgaria ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Acte bulgaria ?

salutari tuturor.Am si eu o intrebare.ce se mai aude de masinile pe bulgaria? eu stau in giurgiu si sunt foarte aproape de bulgari,in fiecare seara ma uit din port la ei.as fi vrut sa imi iau o supernova/solenza dar taxa e in jur de 1200e....(romania) . ma bate gandul sa imi iau ceva pe bulgari ,golf 3 sau sa vad...mai merg actele pe bulgari,ceva probleme cu politia.am vazut ca sa facut razie in bucuresti dar sa noteze masinile si sa verifice actele nu sa le dea interdictie sa circule doar 30 de zile in tara cum se auzise.acum astept si raspunsul vostru.Stima!
A intrebat adytzzu (3,300 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns vladutzzu (6,700 puncte) acum 11 ani Salut! Se circula fara probleme cu masini inmatriculate in Bulgaria (dar inmatriculate legal, cu acte originale cu xerox si altechestii de genul asta).
Cel mai recomandat este ca masina sa fie inmatriculata pe firma bulgareasca, iar la utilizator vei fi trecut tu in carte si talon. Toata afacerea costa in jur de 350-400 euro, iar in fiecare an in jur de 150 euro reinnoirea actelor.

Comentarii:

A comentat cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani si in caz ca baga astia vre-o lege ne facem rezidenta la bg si nu mai au ce sa ne faca!:))
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani cat timp vom fi in UE nu vor fi probleme , am avut multe masini de bg si nu au fost probleme , sa ai procura originala sau cum a spus colegu sa fie pe firma si sa fi tu trecut ca utilizator !!!!

Comentarii:

A comentat adytzzu (3,300 puncte) acum 11 ani si cum o trec pe firma? pe ce firma?
+4 voturi
A raspuns cyborgcry (3,120 puncte) acum 11 ani Norocosule,ce intrebare mai e si asta?,binenteles  esti deja cetatean bulgar,nu iti mai nega cetatenia si cumparati masina din tara ta (BG)fara sa mai stai pe ganduri .Nu  merita sa iti bati capul cu masini inmatriculate in Ro + ca la bani astia iti ei masina mult mai ''cool''si mai tanara din BG.Deci,''bulgarule'' nu mai sta indoit,eu stau in Buc si ma gandesc serios sa imi iau o''bulgaroaica''ca la ce taxe si impozite ne baga astia ,nu prevad prea curand sa ne pricopsim cu masini mai noi in RO ,pana si la cele cu Euro 3-4 sa dublat taxa si decat ''cazan ''mai bine bulgar (sincer ,la cum merg lucrurile in BG ,o sa ne para rau mai tarziu ca nu locuim acolo si fraieri ori fii daca nu ne cer si viza in curand .)..Iar in privinta problemelor cu politia sau alte chesti ,numai zvonuri pt a duce in eroare/prosti  populatia acestei tari pt a plati ca sclavi, taxe ,impozite,bani pt ei cei de la putere.
A, era sa uit si pt borduri noi,noute..
''Pabarzate si dobarden''

Comentarii:

A comentat Flex42 (3,000 puncte) acum 11 ani Un raspuns foarte bun.Ai un + de la mine.
A comentat cyborgcry (3,120 puncte) acum 11 ani Multumesc(aici am vrut sa scriu în bulgărește ''благодаря'',dar nu aveam tastatura cu litere bulgărești-chirilice- pt aia mai citiți)Apreciez un concetățean care este de aceiași părere.
+1 vot
A raspuns versatul (2,740 puncte) acum 11 ani eu doar ce am inmatriculat 2 masini nai probleme atat ca ie cam greu cu asigurarea la ei daca te loveste unu de bg si tu esti tot de bg ie greu :))))))

Comentarii:

A comentat cyborgcry (3,120 puncte) acum 11 ani Pai,e simplu ,nu mergi în spatele mașinilor înmatriculate în BG și când pleci in Grecia sau,ma rog,mai aproape Varna sau Burgas ,împrumuți o mașina înmatriculata pe Ro de la prieteni..Ha,ha .sper ca nu te superi si ca o iei ca pe o gluma.....dar foarte util comentariul tau (un + de la mine )
0 voturi
A raspuns ULFi (550 puncte) acum 11 ani Rover 75 (2004) Inm Bg. Dobrich *TX*
Land Rover Freelander 2001 Inm Bg, Ruse *P*

Respect pentru cel de mai sus ( cyborgcry )care a scris despre borduri,stat si bulgaria, Sunt de acelasi acord cu tine!

Cat despre masinile inscrise pe BG,actele sa fie in regula,nu prea exista xerox-uri,pentru ca toate actele au Element de securitate care nu poate fi falsificat,sau cel putin nu se merita sa il falsifici.Poti sa circuli in liniste,si sa-i arati degetul mijlociu Rovinei Plumbu : Poluatorul plateste!