4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Ce trebuie platit la o masina ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Ce trebuie platit la o masina inscrisa prima data in 2006?

Buna tuturor si rog putin ajutor...La o masina inmatriculata prima data in tara in anul 2006,ce mai trebuie platit pt a o trece pe numele meu.Masina este un VW Sharan de 1,9 TDI,an fabricatie 2002.As dori s-o transcriu sau cum se spune pe numele meu...trebuie platit ceva in plus?

 Va rog ajutati-ma cu un raspuns...MULTUMESC
A intrebat fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani daca o treci pe numele tau pana pe 15 martie trebuie sa platesti taxa de prima inmatriculare aia care se plateste la masinile inmatriculate in ro inainte de 2007 si de la 15 martie intra timbrul de mediu care le inlocuieste pe cele doua care sunt acum, taxa pt. cele inm inainte de 2007 si taxa asta de poluare sau mediu cum i-o mai spune.
din calculele ce a vazut pana acum pare sa fie mai mic timbru dar difera de la auto la auto si daca o platesti pe asta actuala macar o poti recupera  in instanta fata de timbru care se anunta mai legal..
+2 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani tu vei pla tii TAXA AUTO PENTRU AUTOVEHICULE.Din martie vei platii TIMBRUL DE MEDIU.Este putim mai aspru decat TAXA.
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani daca te grabesti cu ea vei plati vechea taxa !!! iar dupa 15 martie timbrul de mediu !!! masina ta fiind inmatriculata in tara in 2006 nu a avut taxa platita !!! verifica pe un calculator de taxa si vezi care iti este mai favorabila si poate te decizi asupra unei taxe ca acum ai aceasta posibilitate !!!!bafta !!!
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 11 ani Si dupa parerea voastra...care credeti ca este mai convenabila???Vechea sau actuala taxa...Ms.

Comentarii:

A comentat CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani Convenabil pt TINE este vechea taxa,deoarece poti beneficia de scutire de ceva procente.poti citi pe net ,este simplu
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 11 ani Ce sa mai spun...mare multumire tuturor pt raspunsuri.Dupa o tura la RAR si prin alte locuri am dedus ca trebuie platita una din cele 2 taxe.Tin sa va spun ca masina nu este a mea,ci a unui vecin si bun prieten care m-a rugat sa postez aici o intrebare si sa cer un ajutor.Priin urmare in numele lui va multumesc inca o data,va plati TAXA si mai mult ca sigur va actiona statul in judecata pt recuperarea taxei...