4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > cum pot stii daca cineva si a ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum pot stii daca cineva si a luat taxa auto inapoi ?nu vreau sa platesc noul timbru de mediu....multumesc anticipat ?

A intrebat marian_iasi (130 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns bory (7,700 puncte) acum 11 ani Inca nu s-a aprobat timbrul de mediu deci in prezent este vhechea taxa! Nu ai cum sa afli decat daca suni la FISC! Daca e vhechea taxa vorbesti cu un avocat si in maxim 2 luni se face proces si iti da o hartie prin care iti inscrii masina fara sa platesti taxa ilegala! Te costa undeva la 300-500lei!

Comentarii:

A comentat letz (490 puncte) acum 11 ani eu am asteptat 7 luni despre c vorbesti tu bory si pana la urma am renuntat la proces,am inscris masina dupa care iam dat iar in judecata si miam recuperat taxa dupa aproape un an..
0 voturi
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 11 ani Nu pot sa -ti spun care este treaba daca predai actele acuma,insa anul trecut am recuperat banii pt o masina dupa 8luni,iar pt o alta masina a durat 2 ani pana am vazut banii.

Comentarii:

A comentat bory (7,700 puncte) acum 11 ani Presupun ca ai platit taxa si dupa ai luat banii inapoi prin judecata! Poti sa nu platesti taxa si sa depui o plangere la tribunal impotriva taxei ilegale si nu mai platesti!
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani la finante , cu seria masini banuiesc !
0 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani faci copie dupa cartea masinii dupa certificat  si dupa buletinul tau si depui la finante la tine in oras si acolo in maxim 2 zile primesti raspuns daca s-a recuperat sau nu taxa
0 voturi
A raspuns tonytonyk (1,170 puncte) acum 11 ani tu numai platesti nimic numai ca daca tu o sa vinzi masina noul propietar o sa pleteasca taxa tu o sa fi obligat sa scoti de la finante dovada prin care scrie daca ai recuperat sau nu taxa auto ptr k fara aia nu o poti inscrie pe numele noului propietar dar daca nu o vinzi numai platesti nmk.
0 voturi
A raspuns tonytonyk (1,170 puncte) acum 11 ani deci cel care ti-a vandut tie masina iti poate scoate dovada daca a recuperat sau nu taxa eu am cumparat acum o sap o masina si am trecut-o pe numele meu si la dosar mi-a cerut dovada asta si am sunat fostu propietar si mi-a scos dovada asta de la finante daca nu ai asta numai pot sa faci nmk.