4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > la cumparerea unei masini,cu n...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

La cumparerea unei masini,cu nr.rosii,ce acte imi trebuie ?

buna ziua,la cumparerea unei masini cu nr.rosii,in afara de contract vanzare-cumparare,traducerea actelor ,RAR,etc.As dori sa stiu daca imi trebuie si fiscalul de la primarie a persoanei care o vinde ,pentru inmatriculare definitiva?multumesc.
A intrebat leonardboy (650 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Daca masina este de mai mult de 1 luna in Romania ,contractul de vanzare cumparare trebuie insotit de certificat fiscal.

Comentarii:

A comentat leonardboy (650 puncte) acum 11 ani masina are scoase toate trei nr.rosii,dar persoana are datorii la primarie si nu-mi poate da fiscalul,ar trbui sa plateasca prea mult,cineva mi-a spus ca pot sa o inmatriculez,deoarece la nr.rosii nu-mi trebuie fiscal,si pot sa o inmatriculez,mi-am zis sa ma mai interesez.va multumesc.
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani nu se poate inscrie fara fiscal in cazul de fata,doar in bulgaria eventual.
A comentat leonardboy (650 puncte) acum 11 ani deci persoana in cauza cand si-a scos numere rosii,a trebuit sa o inscrie la primarie,pentru a-i da nr.rosii?multumesc
A comentat Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Pentru numere rosii nu e necesar fiscalul.Doar pentru numere negre.
Singura ta salvare e sa nu fie unic proprietar in romania ,si sa iti poata da proprietarii precedenti .Daca nu....E mai nasol.Nu o cumpara!
A comentat mirel_tuning (5,810 puncte) acum 11 ani daca vrei sa o inscrii in Romania cred ca o sa ai probleme ca trebuie platite taxele ,daca o inscii la Bulgari nu e nici o prolema bafta
A comentat leonardboy (650 puncte) acum 11 ani buna ziua,as dori sa stiu daca se poate sa fac un contract de vanzare -cumparare de pe adevaratul proprietar(din Germania),pe numele meu ,pentru a putea inmatricula o masina?masina avand nr.rosii ,iar cel care mi-a vandut-o mie s-a folosit de ea doar cu cele trei randuri de nr.rosii,deoarece nu poate sa-mi dea fiscal de la primarie,ce as putea sa fac pentru a o inmatricula in RO.legal?va multumesc.

Alte raspunsuri: (2)

+1 vot
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani BULGARIA tati ...nu ai ce face daca ala nuti da fiscalul ! numai la noi tampenia ca la nr rosii ..sa dai fiscal !

Comentarii:

A comentat Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani La numere rosii nu dai fiscal.Doar la numere negre!
A comentat rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani dai fiscal la numere rosii daca vrei sa inmatriculezi masina , intreaba pe cine vrei !
A comentat Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Eu nu stiu cum te exprimi tu in scris ,dar fiecare intelege ce vrea din ce scrii tu.
Ca sa inscrii o masina cu numere negre iti trebuie certificat fiscal,chiar daca nu au fost numere rosii scoase pe ea deloc.
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani daca vrei ca sa inscrii masina in Ro TREBUIE FISCAL de la pers care a luat nr rosii !!!