4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > masinile cu nr de spania trebu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Masinile cu nr de spania trebuiesc radiate in spania ?

masinile cu matricula de spania trebuiesc radiate an spania pentru a fi anmatriculate apoi an romania? ce porcarie
A intrebat ion_ciprian (510 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Da, trebuie radiate in Spania.
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani da, trebuie                .

Cel mai bun raspuns:

–2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Daca tu poti avea dubla cetatenie , masinile nu , deci necesita radiere pentru inmatriculare pe o alta resedinta. Logic.Ai vrea ca cele din spania sa aiba regim special? :):):)

Alte raspunsuri: (3)

+3 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani

editat de italianjob07 acum 11 ani

in momentul inmatriculari in romania masina se radiaza automat in spania , poti intreba asta si la politie la nr ca sa te convingi , am avut vito cu nr de spania valabile apoi am luat nr rosii apoi am inmatriculat masina fara ca sa o mai radiez in spania , asculta pareri de la oameni care au mai inmatriculat masini !!!!

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani da, si cand mergi acolo si daca te opreste si verifica seria de sasiu o sa iti opreasca masina acolo si dosar penal si etc pana la solutionarea cazului! este usor sa o inscrii, dar trebuie sa faci totul ca la carte!
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani la toate masinile se verifica seria de la sasiu si nu stiu una sa fie oprita si dosar penal , defapt unde sa o opreasca ca sunt la un ghiseu cu un dosar de acte , sau sa o opreasca la rar ?poi ce e furata ?  si cum sa o radiez sa ma duc in spania sa caut proprietaru ?sau cum ?sa fie ea radiata ?si cum mai vine in tara ?cu trailaru ? daca nu inmatriculam masina cu acte de spania nu raspundeam si nici com nu dadeam
A comentat TheMendacious (100 puncte) acum 11 ani kenel scuza-ma dar bubui de prostie. cat despre radiere ea se face automat in momentul inmatricularii, nu ai de ce sa iti faci probleme.
–1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani ce faci frate ???? ai selectat drept cel mai bun raspuns un raspuns fals ????
0 voturi
A raspuns SergiuTDCI (140 puncte) acum 10 ani Salut, am vnt de o luna din spania si am de gand sa nu mai plec am ITV ( inspectia technica ) pana in august 2014 dupa ce expira pot sa o fac in romania daca masina nu este inmatriculata in ro???

Exista un termen in care pot circula cu masina in romania daca am asigurare platita in spania si ITV la zi ???

Daca doresc sa mi inscriu masina in romania trebuie sa merg sa o radiez in spania ??? Sau se face automat cand eu o inscriu in romania ( eu cred ca ar fi logic asa pt ca suntem in secolul 21 )  daca este nevoie de radiere cum se face ??? Pot trimite actele sau trebuie sa ma duc cu masina ??? Masina este pe numele lu mama & tata si ei sunt inca in spania daca le trimit actele pot face iei radierea ???  


Multumesc ( as prefera raspunsuri sincere si de la persoane care au trecut prin asa ceva si stiu 100% )