4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > poate cineva sa-mi spuna cel m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Poate cineva sa-mi spuna cel mai scurt drum din bucuresti pana in sicilia,detaliat va rog,multumesc

Va rog daca stie cineva drumul din bucuresti pana in catania detaliat sa mi-l spuna si mie .Vreau sa plec cu masina mea si nu stiu drumul.Va multumesc.
A intrebat gaby_e39 (490 puncte) acum 12 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi

editat de gaby_e39 acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Cel mai simplu intri aici http://maps.google.com/ ,cauti prima data Bucuresti-Torino,apoi Torino-Catania.Daca vei cauta direct o sa iti dea ruta prin Bulgaria,care nu e ok.

Comentarii:

A comentat coffeeman (710 puncte) acum 12 ani Nu are ce sa cate pe la Torino ca lungeste foarte mult drumul
A comentat cypryanutzu_cyf (1,550 puncte) acum 12 ani poate sa o ia destul de bn bulgaria,grecia,italia scurtezi fffff mult:D
A comentat mirel_tuning (5,810 puncte) acum 11 ani simpu iesi prin sudul romaniei ...romania bulgaria grecia la greci te urci pe vas si ajungi in sicilia pe partea cu ungurii e risipa de banii si combustibil bafta
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Depinde ce ruta alegi , prin Austria sau prin Slovenia.
Intrarea in Italia se face prin Udine ,ruta Venetia-Bologna-Roma-Messina-Catania.
Se poate alege o ruta buna pe http://www.viamichelin.com/

Comentarii:

A comentat lordemil (7,670 puncte) acum 12 ani Dar ai grija ca viamichelin e cam vechi,pe mine asta vara cand vroiam sa merg la maranello vroia sa ma duc pe mii de stradute,inloc sa merg pe drumul national care era spre maranello,si spre sant agata bologneze zic ca as fi scos niste harti de pe vremea lui nicule ureche
0 voturi
A raspuns gaby_e39 (490 puncte) acum 12 ani as vrea sa merg prin slovenia

Comentarii:

A comentat mirel_tuning (5,810 puncte) acum 11 ani daca ai bani si vrei o vacantza mai lunga iao pe une vrei

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns coffeeman (710 puncte) acum 12 ani Drumul cel mai scurt e prin Bulgaria, Grecia si traghetto de la Igoumenitza pana la Brindisi si apoi autostrada catre Sicilia..Taranto, Messina Catania.

Prin Slovenia este drumul cel mai scurt mergand doar pe uscat. Tine cont ca de la Bucuresti la Trieste sunt 1270 km (numarati de mine :) ) iar de la Trieste mai sunt circa 1450 km (depinde daca o iei pe autostrada sau pe Romea + superstrada SS3 Bis)
De la Bucuresti la Trieste faci cam 16-17 ore mergand relaxat in limita legii. De la Trieste in schimb depinzi de ora si traficul local pe Italia (aglomeratie posibila la Mestre, Bologna, Firenze, Roma, Messina etc)

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat gaby_e39 (490 puncte) acum 12 ani Ar fi mult mai bine prin Bulgaria.Daca a mai fost cineva pe acest traseu sa-mi spuna si mie,dificultatea drumului,costuri,etc.Mentionez ca nu am mai plecat cu masina mea niciodata afara.va multumesc pentru raspunsuri.
A comentat coffeeman (710 puncte) acum 12 ani Saptamana viitoare ma duc la Napoli pe traseul care l-am propus pe la Igoumenitza. O sa revin cu preturi la nava si autostrada in Bulgaria
In orice caz, daca este primul drum lung, sa fii atent la oboseala. Daca adormi la volan .... nu trebuie descriere amanuntita ca sa intelegi. Eu am deja locuri unde mananc, dorm, beau cafea etc. Pare o prosteala dar acum vreo 15 ani am adormit la volan si era sa fac si de oaie si de capra :)
A comentat gaby_e39 (490 puncte) acum 12 ani Nu este primul drum lung si nici nu-mi fac probleme cu somnul,dar totusi astept informatiile tale ,unde este bine de parcat ,motorina ieftina,taxe drum ,bac,etc.Mersi si drum bun.Grija mare.
A comentat coffeeman (710 puncte) acum 12 ani Multumesc mult, sper sa ma intorc sanatos :) cu informatii utile
A comentat cypryanutzu_cyf (1,550 puncte) acum 12 ani raspuns de nota 10 :D
A comentat coffeeman (710 puncte) acum 12 ani Multumesc de apreciere :))

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns cypryanutzu_cyf (1,550 puncte) acum 12 ani cu placere,si eu am cateva la activ si vreo 50mii prin italia facuti,dar ma bucur ca sunt pers care,posteaza doar cand detin inf potrivita:D(asa se face luati ex,nu induceti in eroare)bft si drumuri fara surprize la toti
0 voturi
A raspuns ichimcornel (1,520 puncte) acum 10 ani Si pana la urma a fost cineva pe traseu RO-Bulgaria-Grecia-Igoumenits- Brindisi-Catania? Costuri,sfaturi,legi,etc. Din cate am vazut cu bacul de la Igoumenits-Brindisi faci aprox 12 ore si te costa 39 euro.