4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > am si eu o corsa b si vreau sa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Am si eu o corsa b si vreau sa-i pun un motor de pe o calibra e posibil?

A intrebat iulian_87 (420 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Ce alte modificari mai vrei sa faci?   Da e posibil, dar umbli si la sistemul de franare, la suspensie si la tot ce tine de siguranta masinii. Corsa e o masina mult mai usoara si mai instabila decat calibra, presupun ca vrei mai multa putere. Trebuie sa modifici suportii de motor, toata partea electrica, planetarele vor trebui scurtate daca nu ma insel, si ai nevoie de fuzete in care sa se potriveasca planetarele de la cutia de calibra.  Mult de munca, si nu cred ca vei putea omologa motorul, pentru a fi in regula cu actele.  Ce motor ai acum pe masina, si la ce motor te-ai gandit?  115, 135 sau 150 cai?  presupun ca nu vrei sa pui motorul de 2.5  de 170cai
+2 voturi
A raspuns iulian_87 (420 puncte) acum 12 ani acum are 1.2 puturoasa rau, jante pe 15 ,suspensii sport etc si vreau un motor mai puternic fara sa fac prea multe modificari ,ce imi recomanzi?

Imagini atasate

+2 voturi
A raspuns CJ 91 NBY (3,650 puncte) acum 12 ani Schimbatul motorului in cazul tau e munca de diploma...deci nu scapi usor. Si eu am vrut sa ma bag intr-o chestie de asta sa pun pe Astra motor de 2.0 16 valve...si motorul cu cutie cu parte electrica cu tot a fost la 600 de euro. Dar chestia e ca au fost tot de pe astra GSI...era putin mai usor ca la tine.

Comentarii:

A comentat gabrielsoare99 (100 puncte) acum 5 ani salut, am si eu o corsa b motor de 1l
puturoasa dar problema este ca tot imi strica electromotorul.. m am gandit sa schimb motorul
ce motor as putea pune ?
peste 90 cai ar fii perfect
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Dc nu pui turbo?

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Dintr-un motoras cu capacitate cat cana mea de apa cat crezi ca scoate cu turbo?Cel mult 40 de cai,dar la rezistenta internelor....fiabilitatea se cam duce de rapa.
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Pai si ce face cu mai mult :)).....masina oricum e usoara.

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani dc nu incerci cu un motor de 1.8 tot de corsa care o sa fie mult mai compatibil in privinta transplantului. oriqm nu vei fi scutit de cateva zile de munca si stres continu . bafta in alegeri !