4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Salut.Am si eu o intrebare.Sti...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut.Am si eu o intrebare.Stiti cam cat m-ar costa montarea unui body kit SP-LINE pe un BMW?

A intrebat raulll_78 (240 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Da si tu mai multe detalii: model masina an fabricatie, body kitul este bolt on sau necesita ajustari etc...
0 voturi
A raspuns raulll_78 (240 puncte) acum 12 ani sincer sa fiu nici nu stiu ce inseamna bolt on,si sincer sa fiu inca nu am nici BMW-ul...dar m-am gandit sa-mi iau unu,i-ti trimit linkul,poate te ajuta mai mult.                              http://www.blocket.se/uppsala/BMW_520_D_Aut_38186409.htm?ca=16&w=3

Comentarii:

A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Bolt-on inseamna ca e un kit compus din bara fata bara spate si praguri care se potrivesc la fix ca cele stock in aceleasi gauri de suruburi fara sa umflii aripi fara sa necesite vopsire chituire etc.
Masina vad ca e din suedia. Daca vrei sa o aduci aici ai grija cu taxa ca e enorma.
0 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Te referi la kitul SP de la 4TShop?
http://www.4tuning.ro/magazin/body-kit-59/bmw-e60-body-kit-sp-line-id-24290.html
Pare a fi bolt-on in afara de acele extensii de la aripi.
Intereseazate daca in pretul ala kitul vine vopsit pe comanda dupa cerintele clientului sau vine pregatit de vopsit. Daca vine gata pe comanda nu ar trebui sa te duca foarte mult montajul banuiesc ca in jur de cateva milioane. Daca vine chel atunci ia in considerare vopsitul cam 3 milioane de element + restul.
0 voturi
A raspuns raulll_78 (240 puncte) acum 12 ani eu locuiesc in suedia,dar m-am gandit sa-mi fac masina in romania,ca oricum ies mai ieftin ca aici.initial vroiam sa-mi iau un bmw 520 disel,automat cu pachetul m sport,numai ca vreau sa fie neaparat alba si nu prea gasesc,caut de mult si nu prea am gasit nimic,apoi mi-a dat cineva ideea sa-mi iau alta culoare si sa o vopsesc alba,dupa care am intrat pe aici si am vazut si body kitul asta SP LINE care i-mi place mai mult decat pachetul M,si ma gandeam sa-mi montez body kitul asta,sp line,dupa care sa o vopsesc alba,si eram curios la cati bani as ajunge cu montatul si vopsitul.body-kitul am vazut ca costa 7800 RON cu bara fata,bara spate,aripi laterale si praguri.

Comentarii:

A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Pai da. Iar vopsitul total nu am idee sati spun exact depinde de culoare si unde te duci. Oricum pentru vopsit asteaptate la peste 1500 eur daca nu si mai bine. Depinde ce fel de alb vrei. Alb matt, alb normal, alb perlat, alb matt perlat etc.
0 voturi
A raspuns raulll_78 (240 puncte) acum 12 ani o sa mai ma interesez.multumesc frumos oricum pentru informatii. :-)