4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > salut!!! se pot pune jante pe...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut!!! se pot pune jante pe 19 pe un audi a4 din 98 fara nici o modificare la masina??

am un audi a4 din 98 si am gasit la un prieten niste jante pe 19 originale ce au fost pe un s8 blindat.  acesta le da la un pret foarte bun, sunt cu tot cu cauciucuri si pretul e de 200 euro.  io nu am nici un fel de modificare la masina , la suspensii si vrajeli de astea.  stie careva daca ar fi posibilitatea sa nu mi frece??   merci mult !!   astept sfaturile voastre.  toate sunt binevenite
A intrebat taut_m (370 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning exterior

editat de asandulescu acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Pai daca ti e prieten nu  e mai simplu sa le montezi sa vezi ce si cum?
Care e dimensiunea cauciucurilor? ?x?x19
0 voturi
A raspuns taut_m (370 puncte) acum 12 ani poi e cam noasoala chestia pt ca io sunt din maramures si sunt la oradea la facultate si merg doar de paste acasa.  mi am gasit si aici la oradea jante pe 17 tot la banii aia.  si mai convenabil mi ar fi sa pun pe 19 pe masina daca merge.

si daca as opta pt alea pe 19 asta de la oradea le vinde iar invers se vand celelalte.  nici cum nu e bine. la prezoane distanta e buna  si pe a6 merg mi a zis prietenul meu.  apoi pe a 4 ramane de vazut..  ms mult de raspuns.   am pus mai jos o poza cu jantele

Imagini atasate

+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Exact asa e facuta poza incat nu se vede marimea la cauciuc:))
Eu mai bine m as orienta catre cele de 17,cele pe 19 is cam mari pt.a4(ai impresia ca is mai mari rotile decat masina:)) am vazut de 19 pe a4b5 si erau imense pt. respectiva masina+ca arata cocalareste.....parerea mea)
+ca pierzi din demaraj destul de bine,iti creste consumul putin(0.5-1L),se uzeaza mai repede bratele ,capetele de bara cu roti mari.Singurul avantaj e ca sta pe curbe super bine.
Asta e parerea mea,is banii tai,masina ta faci cum crezi ca e mai bine.

Comentarii:

A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani

editat de asandulescu acum 12 ani

un cauciuc mai lat nu inseamna ca sta mai bine pe curbe. regula asta se aplica doar atunci cand nu se exagereaza cu dimensiunea. masina care sta bine pe curbe = suspensie in perfecta stare, de calitate cu unghiul facut si cauciucuri de firma la dimensiunea potrivita. un cauciuc foarte lat nu face decat sa se uzeze neuniform.
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Tocmai d aia am zis ca cele pe 19 is prea mari,poate m am exprimat gresit ca ai inteles asa.. .at greseala mea.
Pe respectiva masina merg niste jenti pe 17 cu cauciucuri de maxim 235 latime parerea mea.
Cel care a pus intrebarea a scris asa "stie careva daca ar fi posibilitatea sa nu mi frece?"
Daca mi ar fi raspuns la intrebarea mea in legatura cu dimensiunea jentilor si cauciucurilor as fi putut raspunde,dar fiind ca nu a raspuns la ce am cerut i am recomandat si eu pe 17.
+2 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani E foarte inportant ce motorizare ai. 17" cred ca e limita maxima pt masina ta. 19" e foarte mult o sa iti afecteze tinuta de drum a masinii, ambreiajul e fortat la fiecare plecare, gandestete ca jantele alea sunt foarte grele poate de doua ori mai grele decat ce ai tu pe masina. Cauciucurile sunt sigur flat run asta inseamna ca sunt grele. inainte sa le iei uitate cat e un cauciuc nou pe 19.
0 voturi
A raspuns taut_m (370 puncte) acum 12 ani aveti dreptate.  pe masina am 19 tdi de 90 de caluti din care 10 morti sigur =))=))=))=))=))=))     dar e asa oarecum o dorinta de a mea sai pun jante mari + ca pretul lor e foarte bun + ca io orikum nu tin masinile mult cam o luna de zile masina asa ca nu ma prea intereseaza batai si deastea, cu toate ca akuma nu bate absolut nika pe ea momentan.  cauciucuri pe 19 mi am luat 2 la 50 de lei ambele, deci iar un pret foarte bun si sunt destul de bunicele.  doar ca acestea ce le am luat sunt pe 45-285 au fost pe un x5.  =))   sunt 99% ca o sa imi frece cel putin cu cauciucurile acestea ce le am cumparat daca o sa le pun.   pe jante l am sunat pe prieten si a zis ca , crede ca sunt de 40 pe 235 .   ms inca o data pt cei interesati de intrebarea mea.
0 voturi
A raspuns nyk_19 (340 puncte) acum 11 ani da bineinteles 255/35 19 vezi cum arata pe www.super-jante.ro modelul ORBITAl alb

Imagini atasate