ASTA e ultimul Mitsubishi Lancer EVO construit vreodata!

ASTA e ultimul Mitsubishi Lancer EVO construit vreodata!
  • Mitsubishi Lancer EVO primeste o ultima editie speciala pentru piata din SUA
  • Noul model ofera 303 cai putere dintr-o unitate turbo cu capacitate de doi litri
  • Multimple imbunatatiri ne intampina inclusiv la nivel de exterior si interior
Distribuie pe Facebook

Divizia americana a companiei japoneze Mitsubishi isi ia ramas bun de la legendarul Lancer Evolution printr-o ultima editie speciala, botezata sugestiv Final Edition.

Dupa mai bine de doua decenii de activitate si exact zece generatii, a venit momentul ca legendarul Mitsubishi Lancer Evolution sa-si ia ramas bun de la industria auto. Exista insa si o veste buna in toata aceasta (extrem de) nefericita situatie.

Inainte de a ne parasi definitiv, popularul model japonez de inalta performanta se va mai bucura - cel putin pe piata din Statele Unite ale Americii, de o ultima editie speciala. Editie speciala botezata sugestiv Final Edition.

Mitsubishi Lancer EVO Final EditionMitsubishi Lancer EVO Final Edition

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition

Disponibil in numai 1.600 de exemplare, noul automobil este oferit in patru nuante diferite (Pearl White, Octane Blue, Rally Red, Mercury Gray), toate livrate la pachet alaturi de un plafon finisat in negru si jante Enkei intr-un crom inchis.

La interior, ultimul Mitsubishi Lancer Evolution construit vreodata isi intampina pasagerii cu volan in trei spite si scaune cu suport lateral marit, plus ornamente de negru stralucitor si cusaturi contrastante de culoare rosie.

In ceea ce priveste partea tehnica, noua editie speciala Final Edition se bucura de serviciile unei unitati turbo de doi litri si 303 cai putere, care lucreaza impreuna cu o transmisie manuala in cinci rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Printre dotarile pe care modelul japonez de inalta performanta le ofera in standard se numara si urmatoarele: faruri bi-xenon, sapte airbag-uri, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, plus tehnologiile Sport Anti-lock Braking, Electronic Brake-force Distribution, Active Stability Control, Traction Control Logic, Active Yaw Control, dar si Active Stability Control.

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mitsubishi Lancer EVO Final Edition
mai multe