Caruciorul cu rotile de curse facut de BMW: este din carbon si cantareste cat un telefon

Caruciorul cu rotile de curse facut de BMW: este din carbon si cantareste cat un telefon
  • BMW este la al 4-lea proiect pentru sportivi
  • Caruciorul este in totalitate customizabil
  • La Sochi, medalia de aur la bob a fost castigata cu o masinarie BMW
Distribuie pe Facebook

Poate ca si celebrul pilot de curse care azi alearga pentru BMW, Alexandro Zanardi, a fost o sursa de inspiratie pentru cei din departamentul BMW DesignWorks la realizarea acestei capodopere. Cert este ca firma germana ii sustine pe sportivii americani la jocurile Paralimpice cu aceasta noua inovatie.

Alexandro Zanardi participa la competitiile sportive dedicate persoanelor speciale cu o bicicleta cu actionare manuala extrem de usoara, din fibra de carbon, foarte tehnologizata si extrem de rapida. Poate ca aceasta a fost una din sursele de inspiratie ale acestui carucior cu rotile de competitie, special realizat pentru Jocurile Olimpice, care va fi utilizat de echipa Statelor Unite.

Carucior Jocurile Paralimpice BMWAlex Zanardi

Acest carucior este realizat integral din carbon si a fost dezvoltat in laboratoarele celor de la BMW DesignWorks. Se numeste "un device de competitie personalizabil" si este o masinarie usoara din carbon facuta sa mearga cu viteza. Scaunul se potriveste manusa atletilor si este rezultatul a peste un an de proiectare si dezvoltare impreuna cu echipa de sportivi.

In trecut, BMW s-a mai implicat in sporturi de toate felurile. De exemplu, acum doi ani, la Jocurile Olimpice de la Sochi, in Rusia, echipa de bob formata din doua persoane, reprezentata Statelor Unite, a castigat medalia de aur la mansa unui bob realizat tot de BMW. In total, compania bavareza s-a implicat in dezvoltarea a 4 proiecte pentru sportivi. Iar acesta, dedicat special atletilor cu dizabilitati, se anunta a fi unul extrem de motivant si de bine primit de toata lumea.

Carucior Jocurile Paralimpice BMW

Distribuie pe Facebook
mai multe