De ce ai nevoie in Romania de un suport auto pentru telefon de calitate?

De ce ai nevoie in Romania de un suport auto pentru telefon de calitate?
  • Suporturile MagicMount se pot monta pe bord, geamuri, guri de ventilatie, etc
  • Toate suporturile vin cu placi magnetice de doua dimensiuni incluse
  • Scosche, lider in domeniu pe piata din 1980
Distribuie pe Facebook

In caz ca nu ai aflat inca, este ilegal sa utilizezi telefonul in timp ce conduci. Nu si daca ai un sistem handsfree sau un suport de telefon ca sa poti vorbi fara sa te influenteze la condus. Insa, din gama larga de suporturi auto pentru telefon, majoritatea sunt de proasta calitate si se rup cum ai dat cu masina intr-o groapa. Asadar, ce sa alegem?

Ce vrea un sofer de la un suport auto de telefon? Sa fie usor de montat, sa fie compatibil cu orice telefon si, cel mai important, sa fie rezistent. Mai ales acum, de cand telefoanele moderne sunt mari cat o tableta si destul de grele. Asa ca ai nevoie de un suport de calitate, pentru ca daca vei cumpara o plasticareala ieftina de la semafor, te vei trezi cu suportul rupt la prima denivelare si cu telefonul aruncat pe jos, eventual cu ecranul spart...

MagicMount

Scosche, sinonim cu traditia si calitatea

Povestea Scosche incepe in 1980, fiind o companie fondata de Roges si Scotia Alves. Totul a inceput ca o afacere in domeniul cercetarii si consultantei in garajul lor din California de Sud. Initial compania s-a focusat pe sistemele audio din masini si printre clienti i-au avut pe Alpine, Kenwood si multi altii. In prezent Scosche ofera o gama larga de incarcatoare auto super rapide pentru iPhone, iPad, iPod si multe alte telefoane ce se incarca prin USB. Ei ofera cabluri cu garantie pe viata, sisteme de prindere, casti cu fir sau fara fir si multe alte produse realizate din materiale premium si tehnologii de ultima ora.

Sistemul MagicMount

Daca tot vorbim despre suportii pentru telefon, va vom prezenta azi poate cel mai calitativ sistem de prindere auto pentru telefon. E vorba de MagicMount, un suport care a castigat nenumarate premii la nivel mondial datorita fiabilitatii si inovatiei sale.

Avantaje suport telefon auto MagicMount?
– usor de instalat
– suport auto magnetic universal
– andocarea telefonului cu o singura mana, fara efort
– design placut
– suport auto si suport de birou
– permite rotatia la 360 ° a dispozitivului mobil

Design

Noua gama de la Scosche include Pro Vent, Pro Dash si Pro Window / Dash. Fiecare dintre aceste trei monturi au o suprafata magnetica foarte puternica construita cu magneti din neodim, care sunt 100% siguri pentru dispozitivele mobile. Scosche totusi, ne anunta ca daca veti folosi acesti magneti cu dispozitive precum iPod Clasic sau alte dispozitive portabile cu hard disk, exista posibilitatea ca acestia sa provoace daune.

MagicMount PRO foloseste magneti de pamant, foarte rari, pentru a monta telefonul intr-o singura miscare. Suportul se prinde cu ajutorul unui sistem inovativ de ventuza compatibila cu orice suprafata. Este de ajuns sa lipiti placa magnetica, de doar 0,7 mm, pe telefon, sub carcasa sau sub husa si apoi trebuie doar sa plasati fara niciun efort telefonul mobil pe suportul atasat masinii. Toate monturile MagicMount vin cu inele interschimbabile in doua culori: argintiu si negru, sau daca doriti puteti achizitiona separat culorile: gold, rose gold si carbon fiber.

Linia PRO a MagicMOUNT™ combina performanta de montare si mai buna a dispozitivului impreuna cu un design nou cu inele ornamentale interschimbabile, lucru ce adauga un strop de personalitate si stil. Fiecare model vine cu doua MagicPlate™, una mare si una mica, astfel incat veti putea folosi MagicMOUNT cu o gama larga de dispozitive mobile, inclusiv telefoane, tablete, unitati GPS. Fiecare model este dotat cu doua inele interschimbabile in negru si gri, celelalte culori le puteti achizitiona separat.

MagicMount

Un suport auto magnetic universal si usor de instalat

Designul intuitiv este adaptabil in totalitate pentru orice telefon mobil din orice gama. Placile metalice MagicPlate sunt incredibil de usor de instalat; acestea pot fi montate fie cu ajutorul adezivului special de la 3M pe care il veti primi in pachet fie pot fi puse direct sub husa de protectie a dispozitivului mobil sau sub carcasa acestuia. Acest magnet extrem de puternic, dar 100% sigur pentru dispozitive, asigura o prindere ferma si puternica chiar si pe drumurile denivelate sau cele de munte.

Andocare cu o singura mana si fara efort

Designul simplu face ca atasarea si indepartarea telefonului sa fie un proces rapid si usor. Nu aveti nevoie sa va chinuiti sa montati telefonul in suport, trebuie doar sa il luati cu o singura mana si sa il apropiati de suportul auto, moment in care magnetii puternici incep sa isi faca treaba. Intr-o secunda puteti fi gata de a conduce masina cu telefonul montat in suport sau la fel de repede puteti iesi din masina.

MagicMount

Compatibil cu orice husa de protectie

Designul magnetic unic al MagicMount nu numai ca va permite sa montati sau sa demontati telefonul sau GPS-ul rapid din suport, insa va permite sa pastrati husa de protectie a telefonului indiferent de tipul acesteia. Chiar daca discutam despre o husa foarte subtire din policarbonat sau huse foarte groase, robuste pentru o protectie maxima, MagicMount este compatibil cu oricare dintre acestea si nu va fi nevoie sa le demontati pentru a folosi suportul auto. Acest lucru inseamna ca veti obtine un sistem rapid si sigur de andocare si acesta va fi si in deplina siguranta.

Suport auto si suport de birou

MagicMount poate fi folosit in mai multe moduri si in diferite locatii, fie ca sunteti la birou, acasa sau in masina. Acest produs unic va ofera libertatea sa montati telefonul ce are atasata o placa metalica MagicPlate pe orice suport MagicMount, indiferent ca acesta se afla la birou, in bucatarie lipit de faianta sau in masina. In tot acest timp telefonul dvs va ramane montat in conditii de siguranta deplina.

MagicMount

Rotatie de 360 ° pentru un unghi de vizualizare optim

Suportul MagicMount ce se monteaza pe geam sau pe bordul masinii (nu si cel pentru gurile de ventilatie) dispune de o articulatie sferica ce va ofera libertatea sa pozitionati dispozitivul mobil in orice unghi doriti dvs, pentru a avea o experienta confortabila si placuta. Adezivul de montare ofera o aderenta superioara, indiferent de suprafata pe care il aplicati, fie ca vorbim despre bordul masinii, blatul din bucatarie, faianta sau pe birou.

MagicMount Pro Window/Dash este cel mai mare dintre cele trei monturi si cel mai versatil. La baza acestui suport este o ventuza StickGrip foarte performanta care se poate prinde pe orice suprafata, indiferent ca este bordul texturat al masinii sau unul dintre geamuri. Cel mai bun lucru la aceasta ventuza este ca o puteti clati cu apa calda, o lasati sa se usuce si apoi o puteti utiliza din nou.

Mai multe produse Scosche din gama MagicMount gasesti AICI.

MagicMount

MagicMount

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze MagicMount
mai multe