Soferi, ni se pregateste ceva: cum putem evita efectele vremii schimbatoare?

Soferi, ni se pregateste ceva: cum putem evita efectele vremii schimbatoare?
  • Pe 2 martie se lanseaza o inovatie in domeniul sigurantei rutiere
  • Nu se stie ce, cine sau cum va lansa produsul inovativ
  • Cel mai probabil este vorba de anvelope cu o noua tehnologie
Distribuie pe Facebook

Una din marile probleme cu care se lupta soferii este cea legata de vremea de afara. Si pentru ca nu te poti pune cu natura, nu ai ce face decat sa te adaptezi la conditiile meteo. Insa ce faci daca tu pleci de acasa in conditii de vara si carosabil uscat dar ajungi intr-o zona, pe Transfagarasan, de exemplu, unde ninge si temperatura este negativa?

Pe 2 Martie se lanseaza la nivel mondial o inovatie in domeniul sigurantei rutiere. Nu stim multe detalii despre subiect, pentru ca aceasta noutate a fost un secret bine pastrat si care va fi dezvaluita dupa ani lungi de teste in laborator si mii de kilometri pe sosele de toate tipurile. Dar putem sa ne dam cu presupusul, urmarind teaserul de mai jos: s-ar putea sa fie vorba de niste anvelope-minune, ceva legat de hashtagul #crossclimate

Nu stim ce anvelope, de la ce producator, pentru ca au avut grija sa tina si acest aspect secret. Insa putem doar sa ghicim ce urmeaza. Sa fie oare niste anvelope care isi schimba comportamentul in functie de temperatura? Sau niste anvelope mixte, care iarna se comporta exact ca unele dedicate sezonului rece si vara, exact ca cele de... vara? Sau in sfarsit se va lansa pneul viitorului care isi schimba profilul si compozitia in functie de suprafata de rulare? Hmmm... greu de zis.

Daca ne luam dupa detaliile din clip, se pare ca un producator urmeaza sa lanseze o noua inovatie in domeniul sigurantei rutiere, cel mai probabil anvelope. Dar ce anvelope sa fie alea care, chipurile, nu tin cont de vremea de afara si se comporta la fel de bine in orice conditii???

Urmareste clipul si spune-ne DESPRE CE CREZI CA E VORBA?

Distribuie pe Facebook
mai multe