In week-end are loc la Bacau etapa numarul 3 din Campionatul National de Karting

In week-end are loc la Bacau etapa numarul 3 din Campionatul National de Karting
In acest week-end, se va desfasura pe circuitul de karting din Bacau, a treia etapa a Campionatului National de Karting 2011. Este prima etapa desfasurata sub egida nou infiintatei Federatii Romane de Karting. Dupa obtinerea tuturor avizarilor din partea institutiilor de resort din Romania, incepand cu aceasta etapa, kartingul romanesc, are propria federatie, recunoscuta si de Comisia Internationala de Karting din cadrul Federatiei Internationale de Automobile, CIK - FIA.
Distribuie pe Facebook

Asadar, concurentii claselor CIK - FIA, KF3, KF2 si KZ2, alaturi de clasele PUFO, MINI si N60, vor lua startul pentru continuarea luptei ce va aduce suprematia nationala in acest an.

Prima zi de concurs, sambata 16 Iulie, va fi plina de antrenamente in prima jumatate. In a doua jumatate a zilei, vor avea loc mansele cronometrate, pentru stabilirea pozitiilor in grila de start pentru toate clasele. Incepand cu orele 16:15, pana la orele 18:00, se vor desfasura primele manse de concurs ale claselor PUFO, MINI si N60.

Ziua de duminica va fi una foarte plina pentru sportivi. Dupa o serie de antrenamente libere ce vor incepe la orele 09:00, incepand cu orele 11:20, vor incepe mansele de concurs ale claselor KF3, KF2 si KZ2. A doua serie a manselor, va incepe la orele 13:00, cand se vor alinia la start toti pilotii prezenti, in ordinea claselor, dupa cum urmeaza: PUFO, MINI, N60, KF3, KF2 si KZ2. Premierea sportivilor se va face la orele 16:00.

Vremea frumoasa va contribui cu siguranta la realizarea de catre sportivi a unui spectacol deosebit, asa cum ne-am obisnuit de fiecare data pe frumosul circuit bacauan, Selena Motor Sport.

Intrarea este libera!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2011