Pilotii Real Racing, foarte rapizi la Sarno

Pilotii Real Racing, foarte rapizi la Sarno
Kristopher Schlett si Mihai Popescu Tariceanu au reprezentat in acest sfarsit de saptamana echipa Real Racing la Trofeul Ayrton Senna.
Distribuie pe Facebook

Cei doi tineri combatanti din categoria Mini au reusit evolutii foarte bune in ciuda ploii abundente de pe circuitul Sarno din sudul Italiei. Astfel, dupa rezultate foarte bune in antrenamente au urmat probleme de trafic in calificari, insa cele doua finale au evidentiat progresul tinerilor piloti.

In prima dintre cele doua finale atat Kristopher Schlett cat si Mihai Popescu Tariceanu au reusit sa castige locuri fata de pozitia de start. Schlett a terminat al 12-lea, in vreme ce Tariceanu s-a clasat pe 11.

Cea de-a doua finala a consemnat abandonul tehnic al lui Kristopher Schlett, care nu a pornit in cursa. Mihai Popescu Tariceanu a pornit de pe locul 11 si a urcat rapid pana pe pozitia a 8-a, loc pe care il ocupa cand a fost implicat intr-un incident cu alt pilot. In urma contactului, tanarul pilot Real Racing a ramas in coada plutonului, incepand o cursa de recuperare care s-a incheiat cu pozitia a 16-a.

Referitor la progresul tinerilor piloti, Constantin Raileanu - team managerul Real Racing - a declarat: "Sunt foarte mandru de Kristopher si de Mihai. Amandoi au evoluat foarte bine si au confirmat trend-ul ascendent pe care se afla. Munca depusa in acest sezon a dat roade si suntem fara indoiala pe calea cea buna."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2012