Real Racing, in fata la Targu Secuiesc

Real Racing, in fata la Targu Secuiesc
Real Racing este in 2012 cel mai solid grup din kartingul romanesc. In etapa a 3-a din Campionatul National, care s-a desfasurat la Targu Secuiesc, Andrei Margarit a terminat al doilea calificarile clasei Pufo. In prima mansa, Andrei s-a revansat si a castigat, iar in mansa a doua a incheiat la treilea. Asta l-a propulsat pe pozitia secunda pe grila prefinalei de duminica.
Distribuie pe Facebook

La clasa Mini, Andrei Ponta a terminat mansele de calificare pe locurile 3 respectiv 5 si a plecat al 4-lea in prefinala. Alexander Prelea, cu doua locuri 4, si a luat startul duminca dimineata de pe 3, iar Kristopher Schlett s-a calificat pe locul al 6-lea. Mihai Popescu Tariceanu si Vasile Didila s-au aflat pe locurile 11 si 12 in prefinala, dupa ce amandoi au avut parte de incidente in cursele de calificare.

La clasa KZ2, Eduard Birloiu a plecat in prefinala de pe locul al 2-lea. "Momentan situatia este una incurajatoarea si rezultatele sunt bune. Pilotii echipei noastre sunt motivati si in forma. Speram la un rezultat bun care sa confirme progresul lor de pana acum", declara dupa prima zi Constantin Raileanu, team managerul Real Racing.

Duminica, echipa Real Racing a avut parte de momente bune, dar si de momente mai putin placute. La clasa Pufo, din cauza lipsei de experienta, Andrei Margarit a avut parte de un incident de cursa in prefinala - s-a rasucit, a revenit si a incheiat al 4-lea, In finala a mai recuperat o pozitie si s-a clasat pe locul 3.

La clasa Mini, Andrei Ponta a trecut prin toate situatiile posibile. Initiala a fost al doilea in prefinala, dar a primit o penalizare pentru o depasire efectuata cu toate cele 4 roti ale kartului in afara pistei. Penalizat cu 10 secunde a cazut pe 5. La startul finalei a fost implicat intr-un carambol, alaturi de mai multi piloti, printre care si coechipierul sau, Vasile Didila. Acolo practic s-a incheiat week-endul celor doi.

Didila s-a accidentat serios si a distrus sasiul kartului, al doilea pe pista de la Targu Secuiesc. In finala Mini, Alexander Prelea s-a clasat al doilea, iar Kristopher Schlett al patrulea. La clasa KZ2, Eduard Birloiu a fost al doilea in prefinala, pozitie conservata mai apoi in finala.

"A fost un week-end cu incidente, cu mult material stricat, karturi indoite si o accidentare a lui Vasile Didila. Per total rezultatele noastre au fost bune. Ma bucura locul 2 al lui Alexander Prelea care si-a imbunatatit constant prestatiile de la inceputul sezonului. Efortul depus incepe sa fea roade si ma bucura acest lucru" a declarat Constantin Raileanu, team managerul Real Racing.

Urmatoarea etapa se va desfasura pe 14 si 15 iulie, la Prejmer, langa Brasov.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2012