CNADNR ofera detalii despre modificarea informatiilor gresite trecute pe rovinieta

CNADNR ofera detalii despre modificarea informatiilor gresite trecute pe rovinieta
Soferii care au descoperit ca pe rovinieta emisa de catre personalul abilitat a fost trecut gresit numarul de inmatriculare al masinii pot solicita corectura de rigoare in maximum o ora de la emitere.
Distribuie pe Facebook
"In cazul in care dupa achizitionarea unei roviniete utilizatorul constata ca numarul de inmatriculare al vehiculului a fost inscris gresit, poate solicita corectarea acestuia in punctul de vanzare unde a achitat rovinieta, intr-un interval de 60 de minute (1 ora) de la emiterea acesteia", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul CNADNR.
"Solicitarea de corectie se face prin prezentarea certificatului de inmatriculare al vehiculului/cartii de identitate, urmand ca in punctul de vanzare, personalul abilitat al distribuitorului sa pastreze o copie a acestuia/acesteia. Corectarea datelor se face fara perceperea de catre distribuitor a unei taxe", potrivit aceluiasi comunciat.
Cei de la CNADNR atrag insa atentia ca nu se pot opera modificari in ceea ce priveste categoria vehiculului sau a perioadei de inmatriculare.
Distribuie pe Facebook
mai multe