Din fericire, Politia Rutiera din Pitesti nu este bataia de joc a taximetristilor

Din fericire, Politia Rutiera din Pitesti nu este bataia de joc a taximetristilor
  • 1500 amenda pentru nereguli rutiere
  • Soferul a mai primit 500 de lei amenda pentru calomnie
  • A fost eliberat dupa ce a dat declaratie
Distribuie pe Facebook

Publicatia EPITESTI a publicat un filmulet in care doi agenti nu stau la discutii si il incatuseaza pe un taximetrist recalcitrant. Si pentru ca acest film nu ne poate aduce decat fericire si zambete pe chipurile noastre, ne scoatem palariile si spunem: BRAVO, POLITIA DIN PITESTI!

In Pitesti, stiti voi, patria permiselor de conducere luate pe o inghetata si doua pungi de pufuleti, se pare ca exista si cativa agenti de la Rutiera care isi fac treaba. Adica oameni care au promis sa respecte cetateanul si siguranta acestuia cu orice pret. Si cam asta a facut un echipaj care a venit intr-o zona aglomerata din orasul argesean.

Cand au venit politistii in intersectie, au gasit un taximetrist stationat ilegal. Dupa ce l-au luat la rost, se pare ca acesta nu avea actele in regula, asa ca a primit o frumoasa amenda de 1500 de lei (stiti, la persoane juridice sunt alte amenzile...). Dar pentru ca acest mascarici de 27 de ani s-a crezut miezul din dodoasca, nu s-a multumit cu amenda si a inceput sa-i injure pe agentii care isi faceau treaba. La inceput au fost injurii, dupa care, cand sa-l ia la rost si sa-l duca la sectie, a inceput sa devina violent.

Si uite asa, un amarat de taximetrist, s-a pricopsit cu un bonus de 500 de lei amenda, adica 2000 de lei in total, plus, cel mai probabil, dosar penal. Doar ca s-a crezut smecher, asa cum a vazut el la altii. Fara sa-si dea insa seama ca politia incepe si ea sa mai evolueze si ca nu se mai lasa calcata in picioare de orice martafoi cu 4 clase.

Speram doar ca toti ceilalti agenti vor lua seama la ceea ce se vede in film si ca i vor trata la fel pe cei care se cred smecheri, indiferent de masina pe care o conduc si de relatiile pe care le au. Dragi politisti, vremea smecheriilor a apus, acum e momentul sa dati un exemplu si sa le demonstrati tuturor ca, in sfarsit, populatia poate sa aiba din nou siguranta si incredere in voi!

Distribuie pe Facebook
mai multe