Dovada ca soferii din Bucuresti sunt absolut... de c#*@XX!

Dovada ca soferii din Bucuresti sunt absolut... de c#*@XX!
  • Romania, fruntasa in topul tarilor cu cele mai multe accidente
  • Neacordarea de prioritate, o cauza principala a accidentelor
  • Taximetristii, categoria cea 'ilegalista' de soferi profesionisti
Distribuie pe Facebook

O noua compilatie venita din partea unui cititor 4Tuning ne arata cat de bine "organizat" este traficul din Romania. Soferi care nu acorda prioritate, taximetristi inconstienti care au propriul cod rutier si inexistenta totala a organelor de politie duc la un trafic haotic.

E clar ca Bucurestiul este un oras plin de masini, cu foarte putine locuri de parcare si cu cele mai aberante elemente de infrastructura. Insa aceste lucruri nu sunt o scuza pentru comportamentul soferilor care circula pe strazi. Se pare ca marea majoritatea a soferilor din Bucuresti au luat carnetul pe ochi frumosi, fara sa fie nevoiti sa invete regulile de baza ale circulatiei rutiere. De ce sa opreasca la semafor, doar ca este culoarea rosie? De ce sa acorde prioritatea pietonilor care trec pe zebra?

Soferii romani au o problema uriasa: odata ce se vad cu carnetul in buzunar, uita tot ce au invatat la scoala de soferi. Oprirea masinilor si parcarea lor acolo unde nu este voie duce la o sugrumare a traficului. Astfel, soferii sunt indemnati sa incale legea, sa intoarca pe linia dubla continua, sa se bage in fata altora sau sa mareasca viteza, crescand astfel riscul producerii de accidente. Nu e de mirare ca Romania este in topul tarilor cu cele mai multe accidente din Europa.

Asadar, urmariti acest film si minunati-va de ce pot face soferii din Romania. Se pare ca regulile de circulatie sunt facute doar sa fie incalcate. Cat despre Politia Rutiera, nu stim unde este, dar e clar ca nu-si face treaba. In loc sa fie prezenti in intersectiile cu probleme, cel mai probabil agentii stau la caldurica si fac misto de soferii care merg zilnic prin haos si aglomeratie.

Distribuie pe Facebook
mai multe