Femeie batuta de politisti in America - au procedat corect. Tu ce crezi?

Femeie batuta de politisti in America - au procedat corect. Tu ce crezi?
Toata lumea stie ca in Statele Unite, politia nu se joaca si nici nu sta la discutii. Orice semn, cat de mic, ce poate pune in pericol siguranta agentilor de politie, va duce la consecinte grave. O femeie oprita de politie nu vrea sa dea telefonul unui agent, ceea ce duce la o altercatie violenta. Ulterior, seful politiei a declarat ca cei doi politisti au procedat corect. Tu ce parere ai?
Distribuie pe Facebook

Incidentul s-a intamplat intr-un oras mic, numit Sioux City. O femeie in varsta de 34 de ani a fost oprita de doi ofiteri de politie, unul in uniforma si altul in haine de civil, in timp ce era pasagera intr-o masina inchiriata. Tanara a fost scoasa din masina si luata la intrebari, pentru ca iubitul ei conducea masina fara permis.

Femeia a scos telefonul mobil, dar ofiterul civil de la brigada anti-drog a rugat-o sa-l puna deoparte. Femeia nu a ascultat si acesta a folosit forta. Din cauza numarului mare de victime in randul politistilor rutieri, regulile sunt foarte stricte atunci cand cineva este oprit. Daca nu se asculta indicatiile politistului, soferul risca sa fie arestat, sau chiar mai rau.

A urmat o altercatie, in care politistul pare ca face uz de forta. Ulterior, seful politiei din localitate a anuntat ca cei doi angajati ai statului au procedat corect, mai ales ca au fost agresati de femeie care s-a opus arestarii. Femeia doreste acum sa dea in judecata politia si sa ceara despagubiri.

Femeie-sofer batuta de politisti in America - au procedat corect. Tu ce crezi?

Distribuie pe Facebook
mai multe