Politia Transporturi va circula cu o Toyota Avensis

Politia Transporturi va circula cu o Toyota Avensis
Toyota Romania continua parteneriatul inceput in urma cu doi ani cu Inspectoratul General al Politiei Romane. In acest an, Directia de Politie Transporturi, Serviciul de Politie Aeroporturi va beneficia de acest parteneriat, prin punerea la dispozitie a unui autoturism Toyota Avensis 2.2 D-4D Executive.
Distribuie pe Facebook
Ca si in anii anteriori, acesta colaborare are loc pe perioada verii, atunci cand traficul, atat pe sosele, cat si in gari si aeroporturi este mai intens.
Referitor la acest parteneriat,Seful Serviciului Transporturi Navale, subcomisar de politie Valeriu Surduleac, a declarat:

"La data de 04.07.2012, Directia de Politie Transporturi din cadrul IGPR a preluat in baza unui contract de comodat un autoturism marca Toyota Avensis, de la firma Toyota - Romania, pentru desfasurarea activitatilor de serviciu. Contractul de comodat a fost incheiat pe o perioada de trei luni, cu posibilitatea de prelungire pentru aceeasi perioada. Autoturismul va fi folosit la Aeroporturile Internationale Henri Coanda Bucuresti Otopeni si Aurel Vlaicu Bucuresti Baneasa pentru prevenirea si combaterea activitatilor infractionale si pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica. Speram ca parteneriatul cu Toyota Romania sa continue si dupa termenele stabilite, acesta fiind de un real folos in activitatile specifice muncii de politie".


"Continuarea acestui parteneriat ne demonstreaza inca o data ca marca Toyota ofera autoturisme sigure si fiabile, potrivite activitatii intense desfasurate de catre Politia romana. Toyota Avensis, marca celor remarcabili, beneficiaza de spatiu generos, o multitudine de dotari practice si consum eficient de combustibil. Prin punerea la dispozitie a acestui autoturism, dorim sa contribuim si noi la siguranta din aeroporturi si scaderea numarului de infractiuni" a mentionat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager pentru Avensis.

Distribuie pe Facebook
mai multe