Restrictii trafic parada militara: ce strazi trebuie sa ocolesti de 1 Decembrie?

Restrictii trafic parada militara: ce strazi trebuie sa ocolesti de 1 Decembrie?
  • 9 strazi vor fi inchise
  • Pe seara va fi un eveniment care inchide partial strazi din centru
  • Parada militara de 1 Decembrie incepe de la ora 9:00
Distribuie pe Facebook

De Ziua Nationala, locatia traditionala de pe bulevardul Kiseleff s-a schimbat, parada avand acum loc pe bulevardul Libertatii, in fata Casei Poporului. Iata ce strazi trebuie sa ocolesti ca sa nu intampini probleme de trafic.

Politia Rutiera anunta: in contextul paradei militare organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Brigada Rutiera Bucuresti va dispune masuri specifice din competenta in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului rutier, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune acest lucru. Cu alte cuvinte, soferii trebuie sa evite unele strazi care vor fi inchise.

Astfel, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent si in conditii de siguranta, avand in vedere efectuarea antrenamentului general de sambata 29 noiembrie, precum si a paradei militare de luni, 01 Decembrie 2014¸ se vor impune restrictii de trafic dupa cum urmeaza:

In perioada 28 noiembrie orele 11.00 – 01 decembrie 2014 orele 16.00, se va amplasa o tribuna pe benzile I si II ale bd-ului Libertatii intre bd. Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie, sensul dinspre Splaiul Independentei catre Piata Regina Maria.

In zilele de 29 noiembrie si 01 decembrie 2014, intre orele 05.00-14.00, se va restrictiona traficul auto pe arterele urmatoare, precum si pe strazile care acced in acestea, dupa cum urmeaza:

  • Calea 13 Septembrie, de la intersecţia bd. Tudor Vladimirescu până la bd. Libertăţii ;
  • Str. Izvor de la Calea 13 Septembrie până la str. B.P. Haşdeu;
  • Str. B.P. Haşdeu, între str. Izvor şi Splaiul Independenţei;
  • Splaiul Independenţei, sensul dinspre Pod Eroilor către Piaţa Unirii, între Piaţa Operei şi Podul Naţiunile Unite;
  • Bd. Unirii, intersecţia cu bd. I.C. Brătianu până la Piaţa Constituţiei;
  • Bd. Naţiunile Unite;
  • Bd. Regina Maria între Piaţa Libertăţii şi Piaţa Regina Maria;
  • Bd. George Coşbuc, de la intersecţia cu bd. Tudor Vladimirescu, până la Piaţa Regina Maria;
  • Calea Rahovei, între bd. Libertăţii şi bd. George Coşbuc

Dupa desfasurarea defilarii se restrictioneaza traficul rutier pe bd. Tudor Vladimirescu, intre bd. George Cosbuc si Calea 13 Septembrie, sensul spre Calea 13 Septembrie, precum si pe strazile care acced in acest tronson.

Rute Ocolitoare recomandate

  • Calea 13 Septembrie – Şos. Panduri – str. Dr. Rainer – bd. Eroilor – str. Ştirbei Vodă – Calea Victoriei;
  • Calea 13 Septembrie – Şos. Panduri – str. Dr. Rainer – bd. Eroilor – str. Ştirbei Vodă – str. Berzei – str. Buzeşti – Piaţa Victoriei;
  • Calea Rahovei – str. Progresului – str. C-tin Istrate – bd. Mărăşeşti – bd. Dimitrie Cantemir – Piaţa Unirii;

Restrictii Retragere cu Torte

Tot pe 1 decembrie are loc o defilare a armatei cu torte. Restrictiile de trafic se rezuma la prima banda de pe urmatoarea ruta: Palatul Cercului Militar – bd. Regima Elisabeta – bd. Mihail Kogălniceanu – Piaţa Operei – bd. Eroii Sanitari – bd. Prof. Gh. Marinescu – Şos. Cotroceni – Piaţa Leul – bd. Iuliu Maniu – bd. Vasile Milea – sediul Regimentului 30 Gardă;

Politia Rutiera le cere soferilor sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa nu parcheze autovehiculele in apropierea zonelor restrictionate pentru circulatie si sa opteze, in perioada mentionata, pentru transportul public de suprafata sau metrou.

Harta 1 Decembrie

Distribuie pe Facebook
mai multe