Soferii romani au luat-o razna din cauza noii legi a permiselor de conducere

Soferii romani au luat-o razna din cauza noii legi a permiselor de conducere
Speriati ca de bombe cand au auzit ca in momentul in care trebuie sa-si prelungeasca permisul auto, sunt nevoiti sa treaca pe la doctor pentru o experitza medicala, multi soferi din Romania s-au inghesuit cu sutele la prelungirea documentelor. Pana pe 18 ianuarie inclusiv, soferii inca mai pot sa-si depuna actele ca sa obtina un nou permis valabil 10 ani, fara a trece pe la doctor.
Distribuie pe Facebook

Conform legii, cetatenii au voie sa-si schimbe sau sa-si prelungeasca valabilitatea documentelor, in orice moment, chiar daca acestea mai sunt valabile multa vreme de acum inainte. Asa ca nu e de mirare ca mii de romani din toata tara s-au inghesuit, atat inainte de Revelion, cat si acum, in primele zile de munca ale institutiilor, sa-si prelungeasca permisele de conducere.

La coada au fost oameni care inca mai au permisul de conducere valabil chiar si 1-2 ani de acum inainte, dar vor sa si-l prelungeasca pentru a nu trece pe la medic. Pesemne ca soferii care au multe probleme de sanatate, ce pot pune in pericol condusul auto in conditii bune, sunt extrem de multi.

Ce inseamna de fapt o vizita medicala pentru a putea lua permisul incepand cu 19 ianuarie? O fisa medicala care spune ca soferul nu are probleme psihice, de vedere, de sanatate grave si de comportament. Atata tot. Fara indoiala, ca si pana acum, aceasta fisa medicala se va putea lua pe loc cu spaga aferenta. Asa ca nu sunt motive de panica...

Cu toate astea, mii de oameni s-au inghesuit la ghiseele serviciilor de permise si inmatriculari. Exista vreo logica? Poate doar una singura: Romania este o tara plina de soferi mincinosi, care ascund multe lucruri. Si ne mai miram ca sunt asa de multe accidente. Nu, nu ne miram deloc.

Video: stirileprotv.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe