SONDAJ 4Tuning: Se mai da spaga pentru obtinerea permisului de conducere?

SONDAJ 4Tuning: Se mai da spaga pentru obtinerea permisului de conducere?
Chiar daca scandalul de la Pitesti ar fi trebuit sa inaspreasca legislatia in vigoare, iar spaga oferita pentru obtinerea permisului de conducere sa dispara complet... ei bine, nici pe departe sa se fi intamplat asa ceva. Nu in Bucuresti, cel putin.
Distribuie pe Facebook

Eu, tu, el, ea, cu totii stim cel putin un amic sau un prieten care nu si-a luat permisul de conducere pe bune, ci cu ajutorul instructorului si a unei spagi bine plasate la traseu. Urat, foarte urat din partea politistilor care se preteaza la un astfel de comportament golanesc, care poate duce la accidente grave de circulatie. Dar asta este o cu totul alta poveste. Mult mai frustrant de-atat este insa cand instructorul te avertizeaza ca nu vei lua orasul fara sa dai acolo, niste sute de euro. Si nu pentru ca nu te-ai descurca, ci pentru ca el si / sau politistul au impresii de stat in stat si dau dovada de o nesimtire crasa.

Iata si un exemplu concret: o cunostinta de-a noastra a terminat de curand scoala de soferi. A luat sala cu un maximum de puncte si avea toata certitudinea ca va reusi sa treaca si de traseu. Din pacate, acest lucru nu s-a intamplat. Dar stii de ce? Poate nu pentru ca ar fi facut vreo greseala majora, ci POATE pentru ca nu a oferit spaga cui trebuia. Mai grav de-atat este insa ca instructorul ii spusese deja, destul de clar, ca nu are nici cea mai mica sansa sa ia orasul fara sa ofere si el o mica "atentie".

Asadar, iata ca problema permiselor de conducere nu s-a rezolvat nici macar dupa scandalul monstruos de la Pitesti. Ar putea fi insa acesta un caz izolat. Desi asa ceva este foarte putin probabil. Tu ce parere ai, crezi ca se mai poate lua carnetul de sofer in Bucuresti (si nu numai) fara a da spaga? De asemenea, tu cand ai facut scoala de soferi, instructorul te-a avertizat ca nu vei lua orasul fara sa dai spaga? Si daca da, cat ti s-a cerut spaga pentru a ti se facilita obtinerea permisului de conducere?

NU UITA SA VOTEZI SI IN SONDAJUL DE MAI JOS! Acesta este unul anonim, asa ca poti vota in deplina siguranta.

Sondaj

Se mai poate lua permisul de conducere fara spaga?

Sondaj

Tie ti s-a cerut spaga pentru a primi permisul de conducere?

Sondaj

Cat ai dat spaga pentru a obtine permisul de conducere?

Sondaj

Instructorul auto este cel care ti-a facut propunerea de a da spaga politistului?

Sondaj

Crezi ca instructorul cu care ai facut scoala auto te-a pregatit cu adevarat pentru a fi sofer?

Distribuie pe Facebook
mai multe