Colectia Machetele Mele - Dorin Cazan

Colectia Machetele Mele - Dorin Cazan
Dorin - dorin_cdg, precum il cunosc prietenii din comunitatea 4Tuning, a reusit performanta de a-si aduce masina copilariei in ... biblioteca! Si nu doar ea, ci si alte 73 de modele care sa-i tina de urat pe rafturile special pregatite. Cat de departe merge pasiune pentru machete? Departe!
Distribuie pe Facebook

Ei bine, in acest caz intalnim pasiunea pentru machete in Cluj-Napoca, in inima Ardealului. Dorin are 29 de ani, iar primul contact cu acest hobby l-a avut in 2003, cand sub impulsul unui moment de "nebunie" a achizitionat un Lamborghini Murcielago 1:18 Bburago.

Colectia Machetele Mele - Dorin Cazan

Cele la scara 1:18 sunt, de altfel, si preferatele lui. A mai avut cateva modele 1:43 de-a lungul timpului, "dar am scapat de ele", maturiseste Dorin. Dar sa revenim la Audi, modelul care i-a marcat copilaria. Colectia de machete Audi a luat nastere in perioada ianuarie-februarie 2008, cand Dorin a achizitionat primul model, "un model Audi Quattro Sport 1:18 SunStar", isi aminteste cu bucurie proprietarul colectiei.

Colectia Machetele Mele - Dorin Cazan

De atunci - de asteptat!, a urmat intregirea constanta a "mini-garajului" indoor. Cel putin pana cand isi va permite o colectie 1:1 ... suntem curiosi cum o sa gestioneze problema spatiului atunci!

Colectia Machetele Mele - Dorin Cazan

Evident, marca preferata e Audi, cu tot cu stramosii sai - Auto Union, Horch, NSU, Wanderer si DKW. Masina preferata? Un Audi 100 din 1977, pe care Dorin si-l doreste cu ardoare, dar care, potrivit spuselor lui, nu este produs inca la scara 1:18.

Colectia Machetele Mele - Dorin Cazan


In prezent, Dorin se lauda cu o colectie de 74 de machete - 58 Audi, 8 Auto Union, 3 Horch, 3 NSU, 1 DKW si 1 Wanderer, toate de la diversi producatori, "de la Maisto pana la CMC", completeaza Dorin. Singurele modele care ii lipsesc din colectie fac parte din categoria "Audi & Stramosii", mai exact cateva machete de la firma UT Models. Ele au fost scoase din productie, deci sunt imposibil de reperat. Desigur, daca cineva detine un asa model si vrea sa faca faca o mare bucurie unui adevarat pasionat ... stie ce are de facut. O bucurie, adica.

Colectia Machetele Mele - Dorin Cazan

Pana atunci, insa, Dorin asteapta cu interes maxima ca producatorii sa scoata pe piata cat mai multe modele Audi. De colectionat nu se va opri, de asta ne-a asigurat deja. Luand in considerare determinarea si pasiunea dovedita pana acum, cu siguranta nu va fi ultima oara cand auzim de el. Felicitari, Dorin!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Colectia Machetele Mele - Dorin Cazan
mai multe
Publicat în categoria: Machete Auto DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2010