A fost anuntat pretul noilor Dacii Logan si Sandero. Uite cat costa si ce ofera fiecare model in parte

A fost anuntat pretul noilor Dacii Logan si Sandero. Uite cat costa si ce ofera fiecare model in parte
  • Noua Dacia Logan porneste in Romania de la 6.950 de euro
  • Pretul minim al versiunii MCV este de 7.900 de euro
  • Modelul Sandero iti scoate din buzunare cel putin 7.150 de euro
Distribuie pe Facebook

Dupa mai bine de 100 de fotografii oficiale si absolut orice modificare operata de compania Dacia, astazi a venit momentul sa aflam pretul noilor Logan si Logan MCV, respectiv Sandero si Sandero Stepway.

  • De la 6.950 de euro pentru Dacia Logan

Noile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto CompletaNoile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto Completa

6.950 de euro este suma minima pe care persoanele ce planuiesc achizitionarea unui exemplar al noului Logan vor fi nevoite sa o pregateasca. In schimbul respectivilor bani, Dacia va livra versiunea Acces cu motorizare pe benzina de un litru si 75 de cai putere.

In ceea ce priveste lista cu dotari oferite in standard, modelul de baza ofera airbag-uri frontale si laterale, ESP cu asistenta la pornirea in rampa, dar si faruri de zi cu tehnologie LED, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri sau indicator pentru schimbarea treptei de viteza.

PS: Sperai la un diesel? Cea mai ieftina Dacie Logan costa 9.900 de euro in varianta 1.5 dCi de 75 de cai putere si apartine echiparii Ambiance - care pluseaza cu geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie si radio CD cu comenzi pe volan, USB, Bluetooth etc.

  • De la 7.900 de euro pentru Dacia Logan MCV

Noile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto CompletaNoile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto Completa

Spre deosebire de modelul in patru usi, versiunea MCV a noii Dacii Logan porneste de la 7.900 de euro. Chiar si asa, varianta entry-level gazduieste in compartimentul motor tot un benzinar aspirat cu trei cilindri, capacitate de un litru si 75 de cai putere.

Cei care aleg sa plateasca pretul minim pe break-ul de la Mioveni vor primi echiparea Acces, caracterizata - reamintim, de airbag-uri frontale si laterale, ESP cu asistenta la pornirea in rampa, faruri de zi cu tehnologie LED, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri sau GSI.

Daca vine vorba despre cea mai ieftina Dacie Logan MCV cu propulsie diesel, la 10.850 de euro se ridica nota de plata de achitat. Si include, din nou, un 1.5 dCi de 75 CP, plus dotarile pe care le-am adus si mai sus in discutie atunci cand a venit vorba despre modelul Ambiance.

  • De la 7.150 de euro pentru Dacia Sandero

Noile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto CompletaNoile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto Completa

Alaturi de noile Logan, respectiv Logan MCV, Dacia a mai prezentat cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris intre 1 - 16 octombrie si versiunea imbunatatita a modelului Sandero - care, in Romania, se vinde pentru cel putin 7.150 de euro.

7.150 de euro in cazul variantei de baza Acces, bineinteles, care se bucura atat de un 1.0 SCe cu 75 de cai putere sub capota, cat si de airbag-uri frontale si laterale, ESP cu asistenta la pornirea in rampa, faruri de zi cu tehnologie LED sau sistem de monitorizare a presiunii in pneuri.

La capitolul cel mai ieftin diesel avem de precizat modelul Dacia Sandero 1.5 dCi 75 CP Ambiance, cu 75 de cai putere si geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie si radio CD cu comenzi pe volan, USB, Bluetooth etc.

  • De la 11.200 de euro pentru Dacia Sandero Stepway

Noile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto CompletaNoile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto Completa

Intr-un final, lista de preturi a noilor game Dacia Logan si Sandero se incheie cu pretul de pornire de 11.200 de euro al modelului Sandero Stepway, valabil in cazul versiunii cu propulsie turbo pe benzina, de 0.9 litri si 90 de cai putere.

Curios de cum arata lista cu dotari standard? Airbag-uri frontale si laterale, ESP cu asistenta la pornirea in rampa, faruri de zi cu tehnologie LED, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, aer conditional manual, geamuri electrice fata, proiectoare de ceata, ecran tactil de sapte inch etc.

Acum, daca preferi propulsoarele diesel, in cazul crosshatch-ului de la Mioveni vei fi nevoit sa scoti din buzunare o suma care pleaca de la 13.100 de euro - insa macar vei primi varianta de 90 de cai putere a motorului 1.5 dCi.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Noile Dacii Logan si Sandero - Galerie Foto Completa
mai multe