A inceput productia noului Seat Leon

A inceput productia noului Seat Leon
Productia noului Seat Leon a inceput in fabrica Martorell din Spania, dupa o investitie de aproximativ 800 de milioane de euro in utilaje noi si cercetari ample privind imbunatatirea autovehiculului si dezvoltarea liniei de productie.
Distribuie pe Facebook
Leon va fi produs impreuna cu celelalte modelele Seat, mai exact Ibiza, Altea si Exeo. Cu aceasta ocazie, fabrica spaniola a asigurat 1.600 de locuri de munca in localitatea Martorell si inca 6000 in lantul unitatilor de aprovizionare.
"Cu noul Seat Leon am reusit sa crestem productivitatea uzinei cu 10% si sa devenim mai flexibili, asigurand astfel o optimizare a costurilor de productie", a declarat vicepresedintele executiv Seat, Andreas Tostmann.
Noul Seat Leon foloseste aceeasi platforma MQB utilizata de cele mai noi modele de Volkswagen Golf si Audi A3 si va fi disponibil in versiuni de pana la 8 motoare cu capacitati diferite. Masina va concura in segmentul motoarelor compacte.

Seat a dat drumul productiei versiunii cu 5 usi, urmand ca anul viitor sa fie lansate si versiunile cu 3 usi si estate. Vanzarile vor incepe la finalul lunii noiembrie, in Germania, Austria si Elvetia, urmand ca modelul sa fie disponibil pe piata din Spania la inceputul anului 2013. Pretul de pornire pentru versiunea cu 5 usi este de aproximativ 19,555 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2012