Alfa Romeo Giulia arata perfect in rosu, insa nici in alb nu-i 'sade' rau

Alfa Romeo Giulia arata perfect in rosu, insa nici in alb nu-i 'sade' rau
  • Alfa Romeo Giulia QV isi face aparitia in noi fotografii reale
  • Exemplarul cu pricina remarca printr-un exterior de culoare alba
  • Interiorul ne intampina cu piele neagra si accente de carbon
Distribuie pe Facebook

Avem noi fotografii reale ce surprind in detaliu solutia italienilor impotriva problemei germane formate din variabilele Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class.

Nebunia creata in jurul proaspat lansatei Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde continua astazi cu un nou episod. Nu, nu am aflat inca viteza maxima, consumul de carburant sau pretul de pornire al super-sedanului italian, principalul motiv pentru care ne-am adunat aici constand in 15 imagini suplimentare cu ajutorul carora vom completa galerie anterioara.

Alfa Romeo Giulia QV in alb

Alfa Romeo Giulia QV in alb

De aceasta data, poze (reale) cu pricina surprind un exemplar finisat intr-o nuanta de alb si accesorizat cu un set de jante ce dispun de design cu cinci spite in forma de Y. Asta daca vine vorba despre exterior. Nu de alta, dar in ceea ce priveste interiorul, lista cu bunatati include, insa nu se rezuma neaparat numai la contrastul dintre pielea neagra si cusaturile albe.

Trecand mai departe, ne mutam intreaga atentie catre departamentul tehnic si reamintim ca noua Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de trei litri. Dezvoltat impreuna cu inginerii Ferrari, propulsorul V6 in cauza livreaza rotilor un total de 510 CP si dispune de tehnologie de dezactivare a cilindrilor pentru un maximum de eficienta.

Informatiile oficiale cu privire la optiunile in materie de transmisie pe care le vor avea la dispozitie viitorii clienti lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa atat fotografiile anterioare, cat si ultimele imagini reale scoate la inveala faptul ca din peisaj nu va lipsi nici cutia manuala in sase rapoarte. Cert este ca cel mai bun timp pentru realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h coboara sub pragul celor patru secunde.

Drept urmare, asteptam cu nerabdare primele teste in care super-sedanul italian isi masoara fortele cu rivalii sai directi: BMW M3, Cadillac ATS-V, respectiv Mercedes C63 AMG S.

Alfa Romeo Giulia QV in alb

Alfa Romeo Giulia QV in alb

Alfa Romeo Giulia QV in alb

Si mai multe imagini cu exemplarul dat sunt disponibile in galeria foto ce urmeaza:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Alfa Romeo Giulia QV in alb
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2015