Am vazut deja cum arata si ce poate, astazi ii aflam pretul. Uite cat costa noul Opel Zafira Facelift

Am vazut deja cum arata si ce poate, astazi ii aflam pretul. Uite cat costa noul Opel Zafira Facelift
  • Opel a publicat recent preturile noului Zafira Facelift
  • Versiunea de baza porneste de la 21.990 de euro
  • Modelul de top are un pret minim de 35.700 de euro
Distribuie pe Facebook

Doar trei saptamani au trecut de la debutul sau oficial, insa Opel nu mai pierde vremea si anunta chiar astazi pretul de pornire al noului Zafira Facelift.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 21.990 de euro, cel putin atunci cand vine vorba despre piata auto din Germania, versiunea imbunatatita a monovolumului german iese in evidenta printr-un plus vizibil de sportivitate comparativ cu modelul anterior.

Cele mai multe dintre modificarile operate de designerii Opel se afla intr-o legatura stransa cu partea frontala a noului Zafira Facelift - vezi blocurile optice, grila radiatorului sau prizele de aer ale spoilerului, insa nu au scapat neatinse nici profilul lateral ori partea posterioara.

Schimbarile continua la nivel de interior, acolo unde versiunea imbunatatita a monovolumului german se lauda atat cu o plansa de bord complet restilizata, dar si cu tehnologii proaspete, precum IntelliLink, compatibilitate cu Apple CarPlay si Android Auto sau hotspot Wi-Fi.

Opel Zafira Facelift

In schimb, pentru cei care pun accentul pe sistemele de siguranta prezente la datorie, noul Opel Zafira Facelift anunta High Beam Assist, Traffic Sign Assist, Following Distance Indication, Forward Collision Alert, Lane Departure Warning, dar si Adaptive Cruise Control.

Asemeni modelului anterior, versiunea imbunatatita a monovolumului german propune o gama variata de motorizari pe benzina, motorina si chiar gaz, clientii avand la dispozitie puteri maxime de pana la 200 CP. Si, dupa caz, o cutie manuala in sase rapoarte sau una automata cu acelasi numar de trepte.

Revenind acum la cei 21.990 de euro mentionati anterior, ei bine... suma respectiva de bani garanteaza un Opel Zafira Facelift echipat cu o unitate turbo de 1.4 litri si 120 de cai putere, care anunta un consum mediu de carburant cuprins intre 6.4 si 6.7 litri la 100 de kilometri.

Versiunea imbunatatita a monovolumului german porneste de la 35.700 de euro in echiparea de top, propulsorul oferit in acest caz fiind un turbodiesel de doi litri si 170 cai putere, ce promite sa nu manance mai mult de 6.1 litri la fiecare 100 de kilometri parcursi.

Opel Zafira Facelift

Opel Zafira Facelift

Opel Zafira Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Opel Zafira Facelift
mai multe