Aparitie surpriza a Skodei Kodiak la Turul Frantei. SUV-ul ceh a trecut primul linia de sosire

Aparitie surpriza a Skodei Kodiak la Turul Frantei. SUV-ul ceh a trecut primul linia de sosire
  • Cehii de la Skoda au adus modelul Kodiak la Turul Frantei
  • SUV-ul a trecut primul linia de sosire, cu un veteran al legendarei curse la volan
  • Skoda Kodiak va debuta oficial la Berlin
Distribuie pe Facebook

Purtand desigur camuflaj, viitorul SUV al cehilor de la Skoda, Kodiak, a trecut primul linia de sosire a Turului Frantei.

Inaintea prezentarii oficiale de la Berlin unde vom vedea pentru prima data viitorul SUV al cehilor in toata splendoarea lui, Skoda s-a gandit ca Turul Frantei ar fi un cadru potrivit pentru a defila cu Kodiak-ul.

Skoda Kodiak

Zis si facut. La volan a fost nimeni altul decat Stephen Roche, castigatorul din 1987 a legendarei curse de biciclete. Acesta a trecut primul linia de sosire cu SUV-ul camuflat cu design-ul Corrida Red al Skodei Superb care a fost in fruntea plutonului in toate cele 21 de stagii ale Turului.

Skoda Kodiak

Dupa cum spuneam mai sus, aparitia a fost una surpriza, asa ca producatorul ceh de automobile nu a dat publicitatii informatii noi despre primul lor SUV. Stim pana acum ca modelul Kodiak este pregatit sa intre puternic pe piata SUV-urilor cu ai sai 4.7 metri lungime si optional, cu 7 locuri.

Skoda KodiakSkoda Kodiak

In ceea ce priveste propulsoarele, cehii propun trei optiuni de motoare pe benzina si doua pe motorina. Tot optional, si in functie de motorul ales, clientii pot opta pentru tractiunea integrala si pentru o transmisie manuala sau DSG.

Skoda Kodiak

Inainte de a ajunge in shoowroom-uri la inceputul anului 2017, Skoda Kodiak va ajunge dupa cum spuneam la Berlin pentru debutul oficial, iar o luna mai tarziu la Paris.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Skoda Kodiak
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2016