Aproape oficial: Aceasta este noua Skoda Superb!

Aproape oficial: Aceasta este noua Skoda Superb!
  • Primele imagini oficiale ale noii Skoda Superb au aparut pe internet
  • Limuzina din Mlada Boleslav abunda in detalii angulare si proeminente
  • Gama de motorizari ramane in continuare cel mai mare mister al momentului
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii ale noii Skoda Superb au scapat pe internet in cursul acestei dupa-amiezi, dezvaluindu-ne absolut toate secretele estetice ale limuzinei din Mlada Boleslav.

Nerabdator pana la primul contact cu noua Skoda Superb? Ei bine, cea de-a treia generatie a limuzinei din Mlada Boleslav va mai intarzia pentru cateva ore, insa vestea buna este ca internetul ne aduce mai devreme fotografiile ce surprind munca departamentului de design exterior.

Acum, daca vine vorba despre informatiile de ordin tehnic, lumea virtuala nu a mai fost la fel de generoasa, astfel ca misterul inca planeaza din acest punct de vedere. Cu toate ca nu credem ca cehii ne vor face vreun fel de surpriza la capitolul platforma sau motorizari.

Revenind insa, fara a mai prelungi in vreun fel asteptarea, ASA arata noua Skoda Superb: bogata in detalii angulare si proeminente, cu liniii si forme ce se inspira atat de la concept car-ul VisionC, cat si de la modelele de serie Rapid, respectiv Octavia.

Ne place, nu ne place? Este mult prea devreme pentru o concluzie finala. Mai ales daca tinem cont ca cea de-a treia generatie a limuzinei din Mlada Boleslav va debuta in mod public abia la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva din perioada 5 - 15 martie 2015.

Conform informatiilor actuale, versiunea Combi va fi pastrata pentru un eveniment ulterior, ceea ce inseamna ca ne tot vom revedea in urmatoarea perioada de timp cu automobilul ceh de clasa medie.

Noua Skoda Superb - Primele Poze

Noua Skoda Superb - Primele Poze

Noua Skoda Superb - Primele Poze

Noua Skoda Superb - Primele Poze

Noua Skoda Superb - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noua Skoda Superb - Primele Poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2015