Aproape Oficial: Acesta este noul Lexus IS!

Aproape Oficial: Acesta este noul Lexus IS!
Desi nu ar fi trebuit sa-si faca aparitia mai devreme de saptamana viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Detroit isi va deschide larg portile, urmatoarea generatie a modelului Lexus IS ni se prezinta chiar astazi in toata splendoarea sa, multumita unor fotografii oficiale 'scapate' pe internet.
Distribuie pe Facebook

Cu un aspect stilistic mai dramatic ca oricand, noul Lexus IS reuseste sa se faca remarcat inca de la prima aparitie, situatie care se datoreaza in special multitudinii de linii agresive si unghiuri ascutite prezente la nivel de exterior.

Lexus IS

De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici jantele de dimensiuni generoase combinate in cazul de fata cu o suspensie sport, lista cu picanterii vizuale continuand la interior, acolo unde viitorii pasageri se vor bucura printre altele si de prezenta unor scaune fata cu suport lateral marit.

Lexus ISLexus IS

De asemenea, pe langa bunatatile estetice preluate de la conceptul Lexus LF-CC si amplificarea acestora cu ajutorul pachetului F Sport, urmatoarea generatie a modelului japonez isi va mai incanta cumparatorii si cu un ampatament crescut, respectiv tehnologie de ultima ora.

Lexus IS

In ceea ce priveste capitolul motorizari, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este de asteptat ca noul Lexus IS sa fie disponibil (cel putin) in compania a doua propulsoare V6 pe benzina, de 2.5, respectiv 3.5 litri. In plus, mai devreme sau mai tarziu, meniul tehnic va fi completat si cu un tren de propulsie hibrid.

Lexus IS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lexus IS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2013