Aproape Oficial: Acesta este noul Mercedes C-Class! Ce parere ai?

Aproape Oficial: Acesta este noul Mercedes C-Class! Ce parere ai?
  • Primele imagini oficiale cu noul Mercedes C-Class au scapat recent pe internet
  • Automobilul german se remarca printr-un design inspirat de CLA, E si S-Class
  • Noul model va fi cu 100 de kilograme mai usor comparativ cu versiunea precedenta
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii ale noului Mercedes C-Class si-au facut aparitia pe internet in cursul acestei dimineti, cu numai cateva luni inaintea mult anticipatei lansari oficiale a modelului german de clasa medie.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit, noul Mercedes C-Class ne dezvaluie astazi o buna parte din secretele sale de ordin vizual, jurnalistii spanioli de la Diariomotor publicand in cursul acestei dimineti primele fotografii oficiale ce prezinta interiorul, respectiv exteriorul urmatoarei generatii a automobilului german de clasa medie.

Mercedes C-Class - Primele poze

Asadar, dupa cum se poate observa si in aceste imagini, noul Mercedes C-Class se poate lauda cu o evolutie semnificativa la nivel de exterior, urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie beneficiind de un design mult mai atragator, ce preia si combina elemente stilistice de la CLA, E si S-Class. De asemenea, cu aceeasi evolutie remarcabila, respectiv mix de elemente de CLA si S-Class ne intalnim si la nivel de interior, acolo unde viitorii pasageri vor intalni, printre altele, si o plansa de bord inzestrata cu nu mai putin de cinci guri de ventilatie rotunde, plus un ecran de dimensiuni generoase pozitionat in partea superioara a consolei centrale.

Mercedes C-Class - Primele poze

Iar asta nu e tot. Asa cum precizam si anterior, noul Mercedes C-Class va putea fi echipat si cu un Head-Up Display, lista cu tehnologiile prezente la nivelul interiorului continuand cu touchpad-ul instalat in imediata apropiere a cotierei, respectiv cu sistemul Air Balance ce se regaseste si in dotarea ultimei generatii a limuzinei Mercedes S-Class.

Mercedes C-Class - Primele poze

In ceea ce priveste partea tehnica, urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie promite o constructie din aluminiu si otel special, greutatea sa fiind astfel redusa cu aproximativ 100 de kilograme comparativ cu modelul precedent. Drept urmare, consumul de carburant va cobori cu pana la 20 de procente, in timp ce performantele vor suferi si ele o imbunatatire vizibila.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes C-Class - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2013