Asa arata interiorul celui mai mic SUV al celor de la Toyota

Asa arata interiorul celui mai mic SUV al celor de la Toyota
  • Toyota a dezvaluit primele imagini cu interiorul noului C-HR
  • Habitaclul este caracterizat prin bordul asimetric, trasat in linii minimaliste si dinamice, lipsa unor butoane fizice si ecranul multimedia amplasat independent
  • Exteriorul SUV-ului compact are mai degraba un look de coupe,evidentiat de linii agresive
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez Toyota a dezvaluit dupa luni bune, primele imagini cu interiorul noului lor SUV compact, C-HR.

In luna martie a acestui an, Toyota prezenta cu surle si trambite raspunsul lor pentru extrem de popularul segment al SUV-urilor compacte. Botezat C-HR, modelul niponilor incearca sa se impuna intr-o lume unde competitia o reprezinta modele precum Nissan Qashqai, Renault Kadjar, Volkswagen Tiguan sau proaspat lansatul Seat Ateca.

Toyota C-HR

Primul lucru care ne sare in ochi atunci cand privim interiorul este bordul asimetric, trasat in linii minimaliste si dinamice. Toyota a aruncat privirea peste modelele rivalilor, si la randul ei a renuntat la majoritatea butoanelor fizice, comenzile urmand a fi activate prin intermediul sistemului de infotainment.

Piesa centrala a habitaclului este ecranul sistemului multimedia care a fost amplasat independent, in de zona de sus a consolei centrale, un detaliu despre care constructorul japonez spune ca il vom vedea destul de des la viitoare lor modele.

Toyota C-HRToyota C-HR

Asa cum ne-am fi asteptat, interiorul modelului C-HR este desenat in concordanta cu exteriorul caracterizat de liniile agresive, des intalnite la concepte, si mai putin in cazul masinilor de serie, care tind sa fie mai "cuminti".

SUV-ul compact al celor de la Toyota are mai degraba un look de coupe, cu manerele portierelor posterioare pozitionate in coltul superior si geamuri foarte mici. Spatele este evidentiat de stopurile 3D, devenite din ce in ce mai populare in randul marilor constructori de automobile.

Toyota C-HR

Ca si propulsoare, noul C-HR va primi un motor hibrid pe benzina de 1.8 litri, intregul ansamblu dezvoltand 122 de cai putere. Pentru clientii care raman fideli motoarelor traditionale, Toyota propune un propulsor pe benzina de 1.2 litri turbo si unul de 2.0 litri, acesta din urma nefiind disponibil in Europa. Primul va fi capabil de 115 cai putere, iar ca si transmisie, vor fi disponibile atat una manuala cat si una automata CVT.

O veste cel putin surprinzatoare este ca noul SUV al niponilor nu va beneficia de propulsoare diesel, iar cutiile automate standard sau cu dublu ambreiaj lipsesc si ele cu desavarsire.

Toyota C-HRToyota C-HR

Japonezii ne-au obisnuit ca modelele lor sa fie echipate foarte bine chiar si in versiune standard, asa ca nici C-HR-ul nu se abate de la regula. Acest model vine din fabrica, printre altele, cu pachetul Safety Sense, care include alerta si franare automata in caz de coliziune frontala iminenta, cititor de semne de circulatie, cruise control adaptiv si asistent de faza lunga sau scurta.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Toyota C-HR
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2016