ASA arata noua Honda Civic in versiunea europeana. Primele imagini cu interiorul si exteriorul masinii japoneze

ASA arata noua Honda Civic in versiunea europeana. Primele imagini cu interiorul si exteriorul masinii japoneze
  • Noua Honda Civic ni se arata in versiunea americana
  • Hatch-ul japonez prezinta un design inspirat de cel al modelului american
  • Gama de motorizari include unitati pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul acestei saptamani vine cu o surpriza majora pentru admiratorii marcii Honda, oficialii companiei japoneze publicand chiar astazi primele poze ale noului Civic.

Asteptata sa debuteze in mod public la inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Paris isi va deschide larg portile, cea de-a zecea generatie a compactei din Tara Soarelui Rasare ne intampina alaturi de un design controversat, inspirat din liniile si formele modelului american.

Drept urmare, lista cu atractii principale include o parte frontala impunatoare, multiple prize de aer supradimensionate, dar si o evacuare montata central la nivelul spoilerului spate. Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici cele doua eleroane ce insotesc luneta, respectiv portbagajul.

Honda Civic Hatchback - Versiunea europeanaHonda Civic Hatchback - Versiunea europeana

Referitor la departamentul interior, modul in care au fost stilizate plansa de bord si consola centrala ne duc cu gandul la masinile Acura, noua Honda Civic plusand aici cu o capacitate de incarcare a portbagajului de 478 de litri atunci cand bancheta spate se regaseste la locul ei.

Pentru cei interesati de tehnologiile propuse de cea de-a zecea generatie a compactei din Tara Soarelui Rasare avem, la prima strigare, ceasuri digitale, ecran de sapte inch, dar si compatibilitate cu sistemele Apple CarPlay / Android Auto sau trei optiuni in materie de instalatie audio.

La partea de dimensiuni, oficialii japonezi anunta o lungime totala de 4.497 de milimetri, ceea ce reprezinta un plus de 130 milimetri comparativ cu modelul anterior. De crescut... au mai crescut, de asemenea, si latimea sau ampatamentul, ambele cu undeva in jurul a 30 de milimetri.

Honda Civic Hatchback - Versiunea europeana

In schimb, inatimea a scazut cu aproximativ 20 de milimetri, o astfel de situatie intalnindu-se si la nivelul greutatii, noua Honda Civic cantarind cu circa 16 kilograme mai putin acum decat anterior. Chiar daca, conform comunicatului de presa, rigiditatea torsionala a crescut cu 52%.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur aspect de clarificat, si anume cel legat de gama de motorizari, acolo unde generatia cu numarul zece a compactei din Tara Soarelui Rasare va oferi doua benzinare turbo, de 1.0 si 1.5 litri, respectiv un turbodiesel de 1.6 litri.

Honda Civic Hatchback - Versiunea europeanaHonda Civic Hatchback - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Honda Civic Hatchback - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2016