Asa arata noul Renault Clio. Modelul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris si vine cu multe surprize.

Asa arata noul Renault Clio. Modelul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris si vine cu multe surprize.
  • Renault lanseaza noul Clio, prezentarea oficiala urmand sa aiba loc la Salonul Auto de la Paris
  • Noul model vine cu un exterior restilizat, un interior nou si tehnologii de ultima generatie
  • Modelul va putea fi comandat incepand cu vara acestui an
Distribuie pe Facebook

Renault s-a decis sa celebreze 26 de ani de cand au lansat pentru prima data modelul Clio, prin dezvaluirea noii generatii care va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Paris

Lansat in anul 1990, Renault-ul Clio a devenit foarte repede o masina populara, constructorul francez reusind sa vanda pana in ziua de azi, mai mult de 13 milioane de unitati.

A 5-a generatie aduce fanilor un exterior restilizat in conformitate cu cerintele vremurilor in care traim. Noul Clio vine, printre altele, cu lumini LED, o grila fata redesenata si o bara spate mai robusta.

2017 Renault Clio

Pentru a completa exteriorul, constructorul francez propune patru culori noi, Intense Red, Titanium Grey, Pearlescent White si Iron Blue, modele noi de jante si un program de personalizare mult mai elaborat si mai bine pus la punct.

Inginerii au dat o atentie deosebita interiorului, in special materialelor folosite. Tapiteriile sunt noi, iar plasticul cu efect granulat a fost imbunatatit din punct de vedere vizual si tactil. Culorile habitaclului au fost si ele reinoite iar detaliile cromate au acum un aspect mat.

2017 Renault Clio2017 Renault Clio

Renault a lucrat si la compartimentul motor, astfel ca fanii modelului vor putea alege noul motor diesel de 1.5 litri dCi 110 si transmisie manuala in 6 trepte. Deasemenea, si propulsorul TCe 120 pe benzina va putea fi configurat cu o cutie manuala in 6 rapoarte. Clientii vor avea la dispozitie 11 combinatii de motoare si transmisii pentru a-si dota noile Clio.

Desigur, noua generatie nu putea pasi in 2016 fara tehnologia adecvata, astfel ca Renault propune trei optiuni de sisteme multimedia, Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution si noul R&Go, disponibil pe toate variantele comercializate.

2017 Renault Clio

Pe langa acestea, noul Clio vine cu sistem audio Bose, senzori de parcare spate iar pentru anumite versiuni senzori de parcare fata si camera pentru marsarier.

2017 Renault Clio

Deasemenea, constructorul francez va prezenta in cadrul Salonului Auto si versiunea Initiale Paris. Aceasta va fi vopsita in culoarea metalizata Givre Grey, va avea volanul, schimbatorul de viteze, fetele de usi, bordul si scaunele imbracate in piele Nappa, sistem audio Bose, faruri LED Pure Vision, sistemul multimedia R-LINK Evolution, camera de marsarier si Easy Park Assist.

Clientii care vor dori varianta Initiale Paris vor avea doua optiuni de motoare pe benzina, de 90 si de 120 de cai putere, si doua propulsoare diesel, de 90 si de 110 cai putere, conectate la o cutie manuala sau la una automata EDC cu dublu ambreiaj.

2017 Renault Clio2017 Renault Clio

Noul Renault Clio va putea fi comandat incepand cu vara acestui an, urmand sa ajunga la noii proprietari din luna Septembrie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze 2017 Renault Clio
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2016