Audi lanseaza in SUA un A8 Long cu 450 CP sub capota

Audi lanseaza in SUA un A8 Long cu 450 CP sub capota
  • Audi anunta o noua versiune de echipare pentru gama A8 vanduta in SUA
  • Botezata sugestiv A8 L 4.0T Sport, modelul cu pricina ofera un V8 de 450 CP
  • Lista cu dotari standard include scaune imbracate in piele, cu functie de masaj
Distribuie pe Facebook

Dupa cum o sugereaza si denumirea sa completa - in speta Audi A8 L 4.0T Sport, noua limuzina germana este livrata la pachet alaturi de un propulsor V8 TFSI de patru litri.

Germanii de la Audi au pregatit o noua versiune de echipare pentru gama A8 vanduta pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Botezata sugestiv A8 L 4.0T Sport, modelul cu pricina este livrata la pachet alaturi de un V8 bi-turbo de patru litri si 450 de cai putere.

Meniul tehnic continua cu transmisia automata Tiptronic in opt rapoarte si se incheie in cele din urma cu sistemul de tractiune integrala quattro.

Audi A8 L 4.0T Sport

Puse cap la cap, toate aceste elemente ii permit noului Audi A8 L 4.0T Sport sa accelereze continuu pana la o viteza maxima de 210 kilometri pe ora.

Din punct de vedere estetic, limuzina germana se lauda cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj de dimensiuni generoase, de pana la 21 inch.

In ceea ce priveste departamentul interior, scaunele imbracate in piele Valcona si echipate cu functie de ventilatie, respectiv masaj sunt mai mult decat binevenite.

De pe lista dotarilor oferite in standard de noul Audi A8 L 4.0T Sport nu lipsesc insa nici cusaturile realizate sub forma de carouri, plafonul din Alcantara sau trapa panoramica.

Pentru cei care cauta o doza extra de lux si confort, limuzina germana ofera in mod optional head-up display, cruise control adaptiv, dar si un super sistem audio marca Bang & Olufsen.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur lucru de precizat, si anume suma minima pe care o vor avea de scos din buzunare clientii americani ai noului Audi A8 L 4.0T Sport: 90.500 dolari.

Audi A8 L 4.0T Sport

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2015