Avem prima fotografie cu interiorul noii Alfa Romeo Giulia!

Avem prima fotografie cu interiorul noii Alfa Romeo Giulia!
  • Prima fotografie cu interiorul noii Alfa Romeo Giulia a ajuns pe internet
  • Sedanul sport italian propune o combinatie de piele, alcantara si carbon
  • Elementul surpriza al versiunii de top QV il reprezinta cutia manuala
Distribuie pe Facebook

Din motive inca neintelese si nedescifrate de noi, italienii de la Alfa Romeo au ales sa sara peste partea cu fotografiile interioare atunci cand a venit vorba despre lansarea modelului Giulia. Internetul a gasit insa intre timp o rezolvare la aceasta problema si ne ofera astazi prima imagine ce surprinde cabina sedanului sport din Cizma.

Apartinand versiunii de top Quadrifoglio Verde, versiune care joaca in aceeasi liga cu BMW-ul M3, Cadillac-ul ATS-V (Sedan) si Mercedes-ul C63 AMG S, cockpitul in cauza impresioneaza in special prin vitezometrul gradat pana la 330 de kilometri pe ora.

Un alt detaliu ce scoate in evidenta faptul ca avem de-a face cu un automobil de 510 cai putere il reprezinta volanul sport imbracat intr-o combinatie de piele si alcantara, in a carei "echipare" regasim inclusiv parti din fibra de carbon, dar si butonul pentru pornirea motorului V6 turbo.

O serie de ornamente din fibra de carbon ne intampina, de asemenea, si la nivelul panoului de bord, respectiv consolei centrale, cele doua elemente distincte de design fiind acompaniate inclusiv de insertii de piele cusute cu ata contrastanta.

Trecand la partea de functionalitate, prima si singura fotografie interioara disponibila ne dezvaluie o alta informatie pe care Alfa Romeo nu a vrut sa ne-o spuna initial: noua Giulia QV va fi disponibila la vanzare inclusiv intr-o varianta dotata cu transmisie manuala in sase rapoarte.

Langa acelasi levier al schimbatorului de viteze, italienii au mai pozitionat si joystick-ul pentru operarea sistemului de infotainment, dar si comanda pentru actionarea celor patru moduri de conducere pe care soferul pe are la dispozitie: Dynamic, Natural, Advanced Efficient si Racing.

Despre modul in care au fost creionate fetele usilor si scaunele pasagerilor nu avem decat mici indicii, asa ca pana la aparitia unor imagini suplimentare ne limitam la a spune ca sedanul sport din Cizma pare sa aiba parte de cabina pe care o merita si care se afla intr-o armonie perfecta cu interiorul.

Alfa Romeo Giulia - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe