BMW-ul care a luat prin surprindere pe toata lumea: Are motor de Rolls-Royce si tractiune integrala!

BMW-ul care a luat prin surprindere pe toata lumea: Are motor de Rolls-Royce si tractiune integrala!
  • BMW publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului M760Li xDrive
  • Limuzina bavareza ofera o motorizare V12 twin-turbo de 6.6 litri si tractiune integrala
  • Fisa tehnica anunta 600 de cai putere si 3.9 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h
Distribuie pe Facebook

BMW a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului M760Li xDrive, o limuzina echipata cu motor V12 de 6.6 litri si sistem de tractiune integrala.

Cea de-a 86-a editie a evenimentului Geneva International Motor Show se anunta destinatia ideala pentru fanii automobilelor sport de lux, premiera mondiala a noului Alpina B7 urmand a fi condimentata cu prima aparitie publica a proaspat lansatului BMW M760Li.

Anuntata cu surle si trambite chiar in cursul acestei dimineti, impozanta limuzina bavareza gazduieste in compartimentul motor un urias V12 twin-turbo de 6.6 litri, capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 600 de cai putere si 800 de Newton-Metri.

BMW M760Li xDriveBMW M760Li xDrive

BMW M760Li xDrive

Prezenta si sub capota modelelor Rolls-Royce Ghost, Wraith sau Dawn, unitatea cu pricina lucreaza in cazul de fata alaturi de o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala xDrive, ce aduc impreuna primii 100 km/h dupa doar 3.9 secunde.

In ciuda faptului ca ofera aproape la fel de multa putere precum un Lamborghini Huracan LP610-4, noul BMW M760Li este livrat in standard alaturi de o viteza maxima limitata la 250 km/h. Odata ce ai bifat insa optiunea M Driver's Package, situatia se schimba radical.

BMW M760Li xDriveBMW M760Li xDrive

BMW M760Li xDrive

Acul vitezometrului isi ca continua acum incursiunea pana la pragul celor 305 kilometri pe ora, astfel ca nu este deloc de mirare ca impozanta limuzina bavareza propune numeroase imbunatatiri inclusiv la nivelul suspensiei pneumatice, respectiv sistemului de franare.

Meniul tehnic se incheie in cele din urma cu sistemul de directie integrala Integral Active Steering, insa lista cu atractii principale continua cu spoilerele fata / spate agresiv stilizate, jantele in cinci spite duble pe 20 inch, respectiv volanul in trei spite accesorizat cu logo-ul M.

BMW M760Li xDrive

BMW M760Li xDriveBMW M760Li xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M760Li xDrive
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2016